PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65497
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

pomocy o co tu chodzi ;d

użytkownik usunięty

Dzis wlaczylem sobie na comedy central w momencie gdy dorian opuszczal szpital i byly te denne sceny z jego przyszlosci^^ i chcialbym sie spytac czemu opuscil szpital i wszyscy nagle zaczesli uczyc na jakis uczelniach?

użytkownik usunięty

chcialem z edytowac ale sie nie dalo wiec napsize jeszcze raz ;d

Dzis wlaczylem sobie na comedy central w momencie gdy dorian opuszczal szpital i byly te denne sceny z jego przyszlosci^^ a w nastepnym odcinku i wszyscy nagle zaczesli uczyc na jakis uczelniach, jest rowniez mnostwo nowych postaci . Wiec mam pytanie czemu opuscil szpital i wszystko sie przenisolo do tych uczelni ?jak juz ktos mi odpowie na te pytania niech mi tez powie jakie to sa sezony ;d

ocenił(a) serial na 8

Właśnie oglądałeś 19 odcinek 8 sezonu, który miałzakończyć serial Scrubs (i muszę przyznać było to dobre zakończenie), a wszyscy żegnali JD bo ten odchodził do innego szpitala na drugim końcu miasta. Niestety postanowiono po roku czasu kontynuować "Hożych doktorów" i 9 sezon nie jest już tym samym (nowa czołówka, masa nowych postaci, a brak wielu starych), przy czym głównym bohaterem nie jest już JD, lecz jego nowa studentka (gdyż w czasie roju, kiedy JD nie pracował, zburzono dawny szpital i postawiono ośrodek leczniczy kształcący studentów medycyny). Dla mnie 8 sezon świetnie zakończył ten serial, więc nie dziwi mnie, że 9 wytrzymał tylko 11 odcinków!

użytkownik usunięty
Juby_

Ok dzieki za szybka odpowiedz juz wszytko jaśniutkie ;d

ocenił(a) serial na 7

Mam pytanie czy w tym sezonie (9) będzie Cieć ? (sprzątacz)
Nie wyobrażam sobie serialu bez niego...

ocenił(a) serial na 8
Piotrek14

Był przez kilka sekund w pierwszym odcinku. Za to niestety chyba w najzabawniejszej scence 9 sezonu.

Juby_

No niestety nawet Scrubs się przegrzał. Zakończenie w 8 sezonie rzeczywiście bardzo dobre, a 9 to już nieporozumienie.