PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

z powodu wysokiej oceny na FW i ogólnych zachwytów postanowiłam obejrzeć ten serial. Ledwo przebrnęłam przez dwa odcinki tak mnie znużyły.... dlatego kieruje swoje pytanie czy ten serial się rozkręci?

ocenił(a) serial na 10
joannacwi

Dla mnie najlepsze były środkowe odcinki serialu, tak 4-7, pamiętam że je łyknęłam naraz, zapominając o bożym świecie... ale ja, jak i większość mi znanych osób, byłam wciągnięta już po pierwszych pół godzinach pilotowego odc., więc nie wiem, jak u Ciebie będzie. Uważam, że powinnaś dać szansę serialowi, dobić choć do piątego odcinka, no chyba że się naprawdę będziesz męczyć ;)

ocenił(a) serial na 9
joannacwi

Na początku serial rzeczywiście może lekko nużyć, mnie jednak ciągle ciekawił. Potem rzeczywiście się bardziej rozkręca jednak w każdym odcinku jest sporo scen "bez akcji". Mnie akurat to pasuje ale jak kogoś kręci "24 godziny" lub podobne to rzeczywiście może się miejscami nudzić.

ocenił(a) serial na 8
achytysz

W 6 odcinku mocno się rozkręcił(lubię wątek który się tam zaczyna:D).

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

to fakt

WOLVERINE55

faktycznie od 6 odcinka serial już mnie totalnie wciągnął ;-)...muszę stwierdzić że doskonale dobrano obsadę, gdyż chemia między postaciami jest niesamowita :-)

joannacwi

Dla mnie najlepsze odcinki to 6-7-8 i 12.

ocenił(a) serial na 8
Binula

Ach ta scena w samochodzie:D, niuch:D.