PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66874
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Homeland 4

ocenił(a) serial na 7

Praca Carrie ma sie skupic na zupełnie nowych wątkach. Durnota niesamwita. Po co dopisują sezon
4 ? Nie mogą po nazwie Homeland dopisac co innego ? Tak to dostaniemy 4,5,6 itp. Idealna recepta
jak zniszczyć świetny serial

ocenił(a) serial na 8
SensationTMF

Dla kasy i czterech psycho fanek pana pernamentne zatwardzenie. Przepraszam próbuje mieć neutralne podejście do czwartego sezonu ale mi nie wychodzi...

ocenił(a) serial na 9
SensationTMF

jestem zaskoczona i aż nie wiem czy się cieszyć czy nie.. po 3cim sezonie byłam zawiedziona więc może jakaś rehabilitacja.. mam nadzieje

ocenił(a) serial na 8
myszulinka83

Jest już kilka fragmentów czwartego sezonu. Wrażenia?, dla mnie mieszane. Carrie znowu chleje?. Wciska brednie jakiemuś młodemu pakistńczykowi jaka to ameryka wielka i dobra(dziwię się że w to wierzy po tym co ją spotkało). Zdjęcie z dzieckiem na nocnej szafce(po co skoro ponoć ma je gdzieś). ,,Bohater,, ,,zabijam tylko złych,, strzelający do nie uzbrojonego człowieka.

ocenił(a) serial na 7
SensationTMF

Serial powinien się skończyć na trzecim sezonie.

ocenił(a) serial na 8
walker666

http://www.nydailynews.com/entertainment/tv/homeland-back-nicholas-brody-article -1.1872528 ,,Najlepszy,, tekst pod koniec, komuś tu naprawdę sodówa uderzyła do głowy...

SensationTMF

ale wy wszystko wiecie, normalnie, przed premierą. Zawsze chcialem być takim specjalistą! Nie takim prostakiem, co to ogląda i ekscytuje się każdym następnym odcinkiem!
Jak się stać takim fachowcem? Pewnie jesteście aktorami lub z telewizji redaktorami! Jezuśku, żebym ja taki kiedyś był!!! Tak wam zazdroszcze!
Szacunek dla Państwa I serdeczne uwielbienia!!!

ocenił(a) serial na 9
SensationTMF

No Brody, no Homeland :)

ocenił(a) serial na 8
xkolek

:-)

ocenił(a) serial na 6
xkolek

Dokładnie :)

ocenił(a) serial na 9
xkolek

nie cierpiałam Brody'ego wiec Homeland zaczyna sie tak naprawde od czwartego sezonu dla mnie

ocenił(a) serial na 9
ANULKA870

Ja za Brodym też może specjalnie nie przepadałem ale była to postać dla tego serialu bardzo ważna i bez niego to kompletnie nie będzie to samo. To tak jak by usunąć Ricka w The Walking Dead, albo Cersei Lannister w Grze o Tron. Trochę nie to samo.

ocenił(a) serial na 8
xkolek

No to jest bardzo ryzykowne posuniecie twórców ale chyba innej opcji nie było albo się uda albo seria sie pogrąży(wreszcie nastąpi zmęczenie materiału) to pokaże czas tak czy siak restart musiał nastąpić by dalej kontynuować...

ANULKA870

Masz rację. Może w końcu ten serial przestanie być melodramatem akcji.

ocenił(a) serial na 9
xkolek

agree

ocenił(a) serial na 8
SensationTMF

Wydaje mi się że (mimo tego że w 3-cim sezonie, duch serialu uleciał gdzieś na bliski wschód, albo i dalej) ostatni odcinek był odpowiednim zakończeniem historii. Wzbudził pożądane emocje, wywołał szybką retrospekcję wydarzeń w głowie widza. Możliwe że i zmusił do przemyśleń.
Ciągniecie serii mija się z celem.
Tak więc zgadzam się z opinią wielu, biada twórcom.

Chociaż i na czwarty sezon spojrzę.

ocenił(a) serial na 7
SensationTMF

nie ma sensu dalej oglądać... już 3 sezon był naciągany. Teraz tylko już będą odcinać kupony, aż serial spadnie na samo dno. Tak samo jak Dexter... pierwszy 3 sezony genialne, kolejne 2 nawet znośne, ale reszta? gorzej to jest skopane i dokręcane na siłę niż Skazany na śmierć.

ocenił(a) serial na 8
___ice___

3 sezon jakoś tak bardzo nie odstawał od dwóch poprzednich tak więc może w 4-tym poziom utrzymają jako taki....

ocenił(a) serial na 7
aronn

jak mogą utrzymać poziom jak jeden glówny bohater zginął, drugi przenosi się do innego kraju a trzeci na emeryturze... nawet nie zdajesz sobie sprawy jak potrafią zniszczyć dobry serial bo będą dokręcać na siłę kolejne sezony. Obejrz dextera to przekoansz się o co chodzi.

ocenił(a) serial na 8
___ice___

Ogladałem i wiem czym to się skończyło.