PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66874
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Odcinek 7x7.

ocenił(a) serial na 8

Taki sobie odcinek.
Choć miał kilka niezłych akcji:-).
Sam nie wiem czy Dante pracuje dla Rosjan czy jest bardziej szurnięty nawet niż Carrie i nienawidzi jej(?). Tak ją szalenie kocha(?).
Drugi ważny wątek:powrót Carrie wyrodnej matki. Choć w jej zachowaniach raczej powiedział bym że głupiej. Ta strzeliła focha poszła(wiem, jej choroba). Dziecko wozi na przednim fotelu w samochodzie. Brak kasy-żaden problem , idę mieszkać do faceta którego podejrzewam o bycie zdrajcą który może mnie szantsżowaćze zrobi coś mojemu dziecku.
Saul brzydko się wobec niej zachowuje. Ostatnia scena(ciekawe ujęcie :-)). I znowu Dante nie dał rady :-).

Następny odcinek zapowiada się na coś w stylu legendarnego odcinka 2x5. Choć wątpię by był aż tak dobry.

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

No bylo blisko, ale coz, nastepnego razu chyba nie bedzie:)

Carrie niestety swira meczy totalnie, ale i tak pani prezydent nie przebije. Dobrze ze Saul ratuje sprawe i jakos karuzela sie kreci.

ocenił(a) serial na 8
kepac

A poza tym scena dość odważna. Chyba najwięcej tam widać atutów Claire....

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Mam mindf uck po tym jak Carrie krzyczała 'no, wait' gdy powalali Dantego.

Swoją drogą, tyle utalentowanych dzieci na swiecie, a wzieli małą, która kompletnie nie umie grać twarzą. Mierzi mnie to

ocenił(a) serial na 8

W ogóle te dzieci do roli córki kiepsko coś wybierają.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

jak w modzie na sukces:D

ocenił(a) serial na 8

A Dante tak nago wzięli....

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

to byl moj ulubiony moment odcinka:P

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Nago to go Carrie brala:P

ocenił(a) serial na 8
kepac

Jak to łania z just jeleniem.

ocenił(a) serial na 9

Patrząc na to jak tępe były dzieci Brodiego, to ta córka IDEALNIE PASUJE. Nie ma wątpliwości, że to jego dziecko.

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

To dziecko ma dopiero pięć lat. Nie przesadzajmy że ma mieć niewiadomo jaki charakter.

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Siostry Olsen nawet wcześniej grały i porównując grę aktorską Olsen, a Kean to jak porównać DiCaprio do Karolaka. Rozumiem, że w całym Hollywood nie było ani jednego rudego dziecka które by potrafiło minimalnie grać?

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

Szkoda że Emma Watson już jest dorosła

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Saul to się brzydko wobec niej zachowuje od dawna. Chyba od momentu kiedy go 'zdradziła' podczas jego ucieczki w jakiś Iranie czy gdzieś tam.

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

To było w czwartym sezonie w Pakistanie. A sezon potem chciał ją namówić by wróciła, więc to chyba nie to. Prosił ją by trzymała się od tej sprawy z Dante z daleko, a ona go nie posłuchała.

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

A fakt, myślałem, że to było później.
No, ale czy w sumie Carrie kiedykolwiek kogoś posłuchała? :D

ocenił(a) serial na 8
Daroo_3

Praktycznie co sezon zmieniają aktorki do roli córki. No i Niski budżet