PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66874
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

Phlegmatic-land...

ocenił(a) serial na 6

Oglądam dopiero sezon drugi, ale niestety muszę przyznać iż serial niesamowicie nudzi... Akcja ciągną się niemiłosiernie wolno, np.: rozmowy między postaciami są na siłę przedłużane, do granic wytrzymałości widza (mojego). Lubię Claire Danes jako aktorkę, ale tu, jako agentka CIA, która w każdym odcinku płacze, krzyczy i ciągle chodzi załamana, trochę mi nie pasuje i irytuje jednocześnie. Damian Lewis jako Brody na początku jeszcze dawał radę, lecz po kilku odcinkach forma mu spadła. Najmocniejsze punkty serialu to Mandy Patinkin jako Saul i zawsze piękna Morena Baccarin jako upierdliwa żona. Poza tym kultowy Max i apatyczna córka Dana na którą nie ma co aż tak bardzo narzekać. Osobiście, bardzo chciałbym obejrzeć wszystkie sezony, ale wydaje mi się iż nie jestem w stanie wytrzymać tego tempa akcji...

Nonx

Warto się przemęczyć, bo to co dzieje się w trzecim sezonie i na jego końcu warte jest każdej wymęczonej chwili przy tym serialu. To co wyprawia się pod sam koniec trzeciego sezonu powoduje że prawie każdy oglądający zbiera szczękę z podłogi. A sezon czwarty to istny majstersztyk. Też się wahałem i dziękuję bogu że oglądam ten serial dalej.

ocenił(a) serial na 6
jacob_filmweb

Dzięki, mam nadzieje że wytrzymam. Właśnie zacząłem sezon 3... a tu Carrie zaczyna płakać już na samym początku... Uff.. będzie ciężko...

Nonx

Jeżeli chodzi o Carrie to ja ją uwielbiam. Aktorka gra genialnie ;)

ocenił(a) serial na 8
jacob_filmweb

początek 3 sezonu to faktycznie coś strasznego ale wytrzymaj trochę 4 sezon jest rewelacyjny!