Homeland

2011 - 2020
7,9 69 tys. ocen
7,9 10 1 68807
7,5 22 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

ocenił(a) serial na 8

Zastanawiam się czy Carrie wie o tym że Quinn miał zabić Nicka?. Wszystko wskazuje na to że nie, gdyby wiedziała pewnie nie była by dla niego tak miła. Jak myślicie?.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Trudno powiedzieć , chyba nie. Akcja była zlecona przez Estesa , rozszyfrował ich Saul. Wydaje mi się , że nie powiedział Carrie , trochę jej chyba nie ufa w związku z jej romansem z Brodiem. Na pewno nie skreślił z listy podejrzanych Brodiego. Właśnie takie rzeczy wg mnie niesłusznie pominięto na początku sezonu trzeciego. Myślałem , że zaczną od tego jak samochód Brodiego znalazł się tam gdzie się znalazł.

WOLVERINE55

Ona nie wie i ostatni odcinek wyjaśnił inną ważną rzecz - Quinn nie wie, że to Carrie pomogła uciec Brody'emu.

ocenił(a) serial na 8
Binula

To skoro już jesteśmy przy temacie tego co kto wie to jak myślicie czy ktoś wie o stanie błogosławionym Carrie?. Bo mi się wydaje że nikt poza może tą grubą pielęgniarką i nią samą i chyba góra dwie osoby mają szansę się dowiedzieć...

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

bardzo sceptycznie podchodzę do tego pomysłu z ciążą. nie wiem, do czego twórcy zmierzają, co chcą przez to osiągnąć. na razie kołacze mi się w głowie myśl, że będzie to gwóźdź do trumny z napisem Homeland

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Moim zdaniem Carrie się dowie jak jej relacja z Quinnem zacznie się pogłębiać. Bo Quinn ewidentnie ją wspiera, podziwia, chroni, itd. a odkąd Brodyego na horyzoncie nie ma to jak w każdym serialu musi być jakieś seksualne napięcie zawieszone... Także jak tylko Quinn i Carrie wykonają wobec siebie jakiś krok na pewno bomba "Quinn miał zabić Brodiego" zostanie zrzucona żeby wszystko zepsuć ;)

Ciąża jest głupim posunięciem twórców. Nie chce mi się wierzyć, że będąc pod wpływem takiego stresu, tylu leków i terapii w psychiatryku Carrie by ciążę utrzymała...? Nie wiem, nie jestem lekarzem, ale wątek jest naciągany. Że niby to jeszcze sprawka Brodiego?

Co do serialu - trzeci sezon jak dotąd dobry, zaskakujący, najmniej przesłodzony ze wszystkich dotychczasowych. Drugi sezon i ilość absurdów zniechęcał do siegnięcia po trzeci. Brody w Caracas - dobrze że nie przesadzają z nadmiernym rozwijaniem tego wątku, bo jest cokolwiek nudny - moim zdaniem.