ehh... szkoda , ze nie zabili tej idiotki jak uciekała z mieszkania w Bejrucie....no coz moze w nastepnych odcinkach...
Ona nie jest idiotką, jest główną bohaterką tego serialu, co się wam w Carrie nie podoba aktorka która ją gra czy jej zachowanie?.
całkiem powszechna przypadłosc-->inny :zadziobać ..osoby z zaburzeniami psychicznymi nie budzą sympatii,nawet w serialu :D..mój znajomy natomiast nie oglada,bo cyt."rudzielec budzi obrzydzenie"
ja mialem na mysli postać, aktorki nie znam, wiec ciezko oceniac jej intelekt, chociaż nie ukrywam , ze jej egzaltowana gra bardzo mnie drazni.
a w opisanej sytuacji w Bejrucie Carrie zachowala sie strasznie glupio--->podekscytowani tubylcy otaczaja samochod, wymachuja bronia, przejawiaja agresje i wrogosc a ona sobie biegnie do mieszkania, w ktorym nigdy nie byla, nie wie czego szukac i gdzie, chwyta jakas siatke i wybiega
( juz pomijajac brak realizmu tej sceny, bo nie wyobrazam sobie, zeby funkcjonariusz wywiadu postepowal dokladnie wbrew rozkazowi wydanemu przez przelozonego bedac w jego obecnosci), dlatego w tej scenie bylem calym sercem za agresywnym tlumem i liczylem na widowiskowa smierc, niestety glowny bohater po raz kolejny przezyl....