PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595358}

Homeland

2011 - 2020
7,9 67 tys. ocen
7,9 10 1 66877
7,5 25 krytyków
Homeland
powrót do forum serialu Homeland

serial ok

ocenił(a) serial na 7

..ale ta główna bohaterka to jakaś porażka, jak psychiczna się zachowuje, strasznie mnie wkórza jej zachowanie jeszcze ta jej beznadziejna "choroba".

ocenił(a) serial na 8
czarna404

jedno się wiąże z drugim przez co ma taką role którą moim zdaniem dobrze odgrywa :)

ocenił(a) serial na 7
krenek

Niby masz rację co nie zmienia faktu, że mnie jej postać denerwuje.

ocenił(a) serial na 7
czarna404

cóż... ona JEST psychiczna, więc wszystko z rolą w porządku :D

ocenił(a) serial na 7
avenitr

to należałoby ją wywalić jak jest psychiczna, psychiczni ludzie nie powinni w CIA pracować.

ocenił(a) serial na 7
czarna404

Cały motyw polega na tym, że nikt o tym nie wie. O tym między innymi jest serial. To tak jakbyś przyczepił się do Harry'ego Pottera, że używają tam magii jakby byli czarodziejami ;o

ocenił(a) serial na 8
czarna404

No cóż,na tym zasadza się główny wątek serialu.

ocenił(a) serial na 10
czarna404

oglądałeś w ogóle ten serial, czy tylko pierwszy odcinek? Poczekaj,serial się rozkręca i wciąga. Ja oglądam po raz drugi całość, a to nie często się zdarza, żebym tak polubił jakiś serial.

ocenił(a) serial na 7
czarna404

To może spróbuj M jak miłość?

ocenił(a) serial na 8
darlas

Mnie też Carrie wkurzyła trochę w tym wczorajszym odcinku z tą próbą samobójcza,
Ja rozumie że murzynek ja upokorzył ale tonie jest powód by się zabijać co najwyżej porządnie się nawalić.....

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Też, że tak to ujmę, je*nąłem facepalma po tej scenie.

ocenił(a) serial na 8
fartownik

Ale tak poza tym było sporo fajnych ''smaczków''. Mike chcący wpaść na drinka po tym jak Jess wspomniała o Carrie no i ostatnia scena.
To mógł być równie dobrze Broddy za tymi drzwiami:D.

WOLVERINE55

Ta próba samobójcza trochę zachwiała obraz Carrie w moich oczach, bo do niej takie akcje nie pasują. Jest rozchwiana emocjonalnie, zgadza się, ale z drugiej strony jest też bardzo silną osobowością, co powinna się niby wykluczać, ale w jej przypadku jakoś się zazębia. Dobrze, że się sama zreflektowała, a nie przerwał jej dopiero Saul.

ocenił(a) serial na 9
Binula

Właśnie nie pasowało mi to, że się zreflektowała. Nie jest głupia, więc nie powinna w ogóle brać tych tabletek, a jak już wzięła to niech jej się uda (albo jej ktoś przerwie NIEOCZEKIWANIE).

ocenił(a) serial na 8
fartownik

Mogła chociaż w szpitalu wylądować:D.
Czwarty odcinek świetny poza scenami z nowym Love story:D.
Mogli zamiast tego dać więcej Carrie i Broddiego w barze albo Carrie i ''pana sympatycznego'':D.