No i jak Wam sie podoba nowa seria? Zaczyna sie dosc idiotycznie: Esther i Antoine, ktorzy postanowili sie pobrac w ostatnim odcinku pierwszej serii, po 2 latach spotykaja sie i rozmawiaja jak wrogowie - nie wiadomo dlaczego. I po co ozywili Zodiaka? Przeciez moglby go ktos nasladowac, nawet po jego smierci. Mam nadzieje, ze dalej akcja bedzie bardziej konsekwentna i glowni bohaterowie sie dogadaja. W koncu szczesliwi ludzie tez moga prowadzic sledztwo...
no też mi sie to średnio podoba, ale przecież to jest film kryminalny więc nie jest najwazniejsze to ile razy on jej powie że ją kocha ( choć powiedział to kilka razy:) ).
Jedno trzeba przyznać - nadal film jest tak zagmatwany że nie wiadomo czego sie chwycić najpierw :D
Mnie podoba się bardziej niż pierwsza. Ta cała Esther nie jest już taka milusia, jest więcej akcji i o co ci chodzi z tym ślubem? Kto powiedział że on się musiał odbyć. A gdyby uśmiercili zodiaka to ten serial stałby się nudny) zakończenie pierwszej serii było świetne dlatego początek drugiej jest tak dobry!!!!
Film zaczal sie dobrze! Tylko trzeba rozumiec... Jak ktos ogladal czesc pierwsza to wie jaki jest Keller. Esther nie po jego mysli wyjechala do Nowego Yorku , a on jak zwykle swiruje bo bez niej zyc nie moze... no i jest strasznym zazdrosnikiem. A nie sadze, zeby to sie podobalo Esther. Chociaz sadze, ze i tak beda razem. A z tym, ze nagle wrogowie , to tak jakby kawalek filmu omineli, ale to jest zamierzone :)))