PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=167235}

Horoskop śmierci

Zodiaque
2004
7,7 3,9 tys. ocen
7,7 10 1 3891
Horoskop śmierci
powrót do forum serialu Horoskop śmierci

No i jak Wam sie podoba nowa seria? Zaczyna sie dosc idiotycznie: Esther i Antoine, ktorzy postanowili sie pobrac w ostatnim odcinku pierwszej serii, po 2 latach spotykaja sie i rozmawiaja jak wrogowie - nie wiadomo dlaczego. I po co ozywili Zodiaka? Przeciez moglby go ktos nasladowac, nawet po jego smierci. Mam nadzieje, ze dalej akcja bedzie bardziej konsekwentna i glowni bohaterowie sie dogadaja. W koncu szczesliwi ludzie tez moga prowadzic sledztwo...

ocenił(a) serial na 10
dejan_popow

no też mi sie to średnio podoba, ale przecież to jest film kryminalny więc nie jest najwazniejsze to ile razy on jej powie że ją kocha ( choć powiedział to kilka razy:) ).
Jedno trzeba przyznać - nadal film jest tak zagmatwany że nie wiadomo czego sie chwycić najpierw :D

dejan_popow

Mnie podoba się bardziej niż pierwsza. Ta cała Esther nie jest już taka milusia, jest więcej akcji i o co ci chodzi z tym ślubem? Kto powiedział że on się musiał odbyć. A gdyby uśmiercili zodiaka to ten serial stałby się nudny) zakończenie pierwszej serii było świetne dlatego początek drugiej jest tak dobry!!!!

ocenił(a) serial na 10
MAG_12

Film zaczal sie dobrze! Tylko trzeba rozumiec... Jak ktos ogladal czesc pierwsza to wie jaki jest Keller. Esther nie po jego mysli wyjechala do Nowego Yorku , a on jak zwykle swiruje bo bez niej zyc nie moze... no i jest strasznym zazdrosnikiem. A nie sadze, zeby to sie podobalo Esther. Chociaz sadze, ze i tak beda razem. A z tym, ze nagle wrogowie , to tak jakby kawalek filmu omineli, ale to jest zamierzone :)))

dejan_popow

Ja się cieszę że nie uśmiercili Zodiaka. Nie macie wrażenia że on dużo wie w tej nowej sprawie? Przez to jest duuużo ciekawiej;) a poza tym cała akcja opiera się na jego osobie to niech sobie żyje:D