przeciez to jest forum i kazdy sie moze wypowiadac:Dale jesli tak bardzo wam przeszkadza ten temat(o zakonczeniu) to zglosilam go do usuniecia i mam nadzieje ze teraz wszsycy beda zadowoleni.a prawdziwych fanow serialu i tak nie odstraszy zakonczenie bo jeszcze duzo rzeczy sie bedzie dzialo interesujacych:D
Tak, przeszkadza strasznie... tak od połowy nie chcący przeczytałam zakończenie I serii i mnie już tak nie ciekawiła. Prawdziwych fanów na pewno nie odstraszy, ale pozbawi dużej części przyjemności z oglądania tego filmu. Bardzo się cieszę że zgłosiłaś ten temat do usunięcia. Wielkie dzięki, w ten sposób bardzo pomożesz niektórym użytkownikom tego forum:-)
To gut, że zgłosiłaś do usunięcia. Poprostu niektórzy nie lubią (na przykład ja) oglądać filmu znając zakończenie, to jest bezsensowne. Dzięki piękne;)
a czy mogłabys mi wysłać streszczenia odcinków 7-10 i zakończenie tego serialu na mój adres matandruszko@poczta.fm
a czy mogłabys mi wysłać streszczenia odcinków 7-10 i zakończenie tego serialu na mój adres matandruszko@poczta.fm
a czy mogłabys mi wysłać streszczenia odcinków 7-10 i zakończenie tego serialu na mój adres matandruszko@poczta.fm? i czy keller zginie?
a czy mogłabys mi wysłać streszczenia odcinków 7-10 i zakończenie tego serialu na mój adres matandruszko@poczta.fm? i czy keller zginie?