PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=167235}

Horoskop śmierci

Zodiaque
2004
7,7 3,9 tys. ocen
7,7 10 1 3891
Horoskop śmierci
powrót do forum serialu Horoskop śmierci

Przeciez...

ocenił(a) serial na 10

przeciez to jest forum i kazdy sie moze wypowiadac:Dale jesli tak bardzo wam przeszkadza ten temat(o zakonczeniu) to zglosilam go do usuniecia i mam nadzieje ze teraz wszsycy beda zadowoleni.a prawdziwych fanow serialu i tak nie odstraszy zakonczenie bo jeszcze duzo rzeczy sie bedzie dzialo interesujacych:D

asia16161616

Tak, przeszkadza strasznie... tak od połowy nie chcący przeczytałam zakończenie I serii i mnie już tak nie ciekawiła. Prawdziwych fanów na pewno nie odstraszy, ale pozbawi dużej części przyjemności z oglądania tego filmu. Bardzo się cieszę że zgłosiłaś ten temat do usunięcia. Wielkie dzięki, w ten sposób bardzo pomożesz niektórym użytkownikom tego forum:-)

asia16161616

To gut, że zgłosiłaś do usunięcia. Poprostu niektórzy nie lubią (na przykład ja) oglądać filmu znając zakończenie, to jest bezsensowne. Dzięki piękne;)

ocenił(a) serial na 10
asia16161616

a czy mogłabys mi wysłać streszczenia odcinków 7-10 i zakończenie tego serialu na mój adres matandruszko@poczta.fm

ocenił(a) serial na 10
asia16161616

a czy mogłabys mi wysłać streszczenia odcinków 7-10 i zakończenie tego serialu na mój adres matandruszko@poczta.fm

ocenił(a) serial na 10
asia16161616

ocenił(a) serial na 10
asia16161616

a czy mogłabys mi wysłać streszczenia odcinków 7-10 i zakończenie tego serialu na mój adres matandruszko@poczta.fm? i czy keller zginie?

ocenił(a) serial na 10
asia16161616

a czy mogłabys mi wysłać streszczenia odcinków 7-10 i zakończenie tego serialu na mój adres matandruszko@poczta.fm? i czy keller zginie?

mate21

Zauważ że to jest serial w którym jest tylko jedna rzecz do wyjasnienia kto zabija i jesli ty podajesz to juz w tytule tematu to mnie szlak bierze bo po co to mam ogladać skoro juz wiem .