zupełnie w innym stylu od pozostałych.
"Polacy powinni dostawać nocki"
phi :)
facet od monitoringu dostał nocną zmianę. i powiedział do charliego, że on jest w tym kraju 10 lat i to Polacy powinni dostawać nocki
Własnie nie widziałem szóstego odcinka..:(...i jeszcze nie wiem, czy dzisiaj będę oglądał..;(..bo mam coś innego w planie...
Co wy tak wyskakujecie po za plan, mi się nie chce tego ściągać, oglodam co wtorek, a ci już opowiadają co będzie ;P
Bo niektórzy mają jeszcze inne programy oprócz tvp2 :)
Jak lubię ten serial to się wkurzyłam troszkę grrr!!!
nie tylko na tvp2 on leci,
tez musze przyznac, ze 6 odcinek byl inny, juz nie jets tak pieknie jak sie wydaje :)
pzdr
nie tylko na tvp2 on leci,
tez musze przyznac, ze 6 odcinek byl inny, juz nie jest tak pieknie jak sie wydaje :)
pzdr
mi też się bardzo podobał, ale był straszny :) ja go oglądałam na tvn style (tam jest wcześniej, jest lepsze tłumaczenie i nikt się nie waży niczego wyciąć). starsi gadali i w końcu nie wiem- czy facet od monitoringu miał tylko zawał czy nie żyje?
miał zawał..
dziwne, że przezył skoro odnaleźli go dopiero nad ranem. z tego wynika, ze to byla chwilowa niemoc.
Ech, stwierdza coś prawdziwego, Polaków było (i jest) w Londynie dużo i od niedawna w takiej ilości, a on już tam od 10 lat... A żeby nasz piękny naród przeprosić później w tym samym odcinku mr. gra przy fortepianie utwór Chopina ;)
A odcinek wyśmienity, jak cała pierwsza seria
Na TVNStyle lecą powtórki, z tego co ostatnio widziałam to końcówka pierwszej serii więc zaraz pewnie będą powtarzać drugą, kiedyś leciało na tvp2 ale już dawno (znaczy w wakacje, tylko I seria). Jeśli czekasz na II to obczaj tvnstyle no chyba że na trzecią, ale na to wszyscy czekamy :)