To głupie, że Charliego i Rebecci którzy byli głównymi bohaterami serialu nie ma w 3. sezonie :/. Wie ktoś może czemu Outhwaite i Beesley odeszli z serialu?? To była decyzja ich czy producentów serialu?
Max Beesley nie odszedł z serialu wciąz gra Charliego, który jest nowym dyrektorem hotelu. Z serialu odeszła tylko Tamzin Outhawaite.
Beesley odszedł, pewnie przez nowy serial, w którym występuje. Szkoda. Dobrze, że został jeszcze Fletcher.
może charlie wróci w czwartym sezonie nie wiadomo .... ale i tak serial nadal bardzo dobry nawet bez niego ...
To serial nie kończy się na 2. sezonie ? Ile ich w sumie jest? wicie może który sezon zamierza emitować TVN Style??
W 3 serii Charlie jest ;]
Ale ogólnie 3 seria mi się nie podoba... :/ A przynajmniej 1 odcinek 3 serii.
A o czym jest. Posiadam amerykańską kablówkę. I to tyle TVN Style nie mam mogła byś napisać coś o tym odcinku proszę.
Trzecia jesia jest nie ciekawa(pierwszy odcinek).Nie ma w niej Rebeeci i jest nudno.
Jaka szkoda, że Charlie odszedł.
Rebeecci nigdy nie lubiłam, więc żadna strata. Ale romans Charliego z Anną od początku serialu fajnie się zapowiadał, a ona tak bezczelnie kosza mu dała ;].
Też sądze, że szkoda. No i tak dziwnie Babylon bez Charliego? No i bez Jackie:/. Jakoś niebardzo mi sie to podoba, ale zobaczymy co będzie w następnych odcinkach.
Faktycznie odeszli:/
Jakoś nie palę się zbytnio do oglądania kolejnych odcinków, te nowe postaci nijak się mają do "ekipy" z 1 i 2 serii. Poza tym co to za serial bez miłosnych perypetii Charliego:)
Charlie i Rebecca - to dla nich oglądałam ten serial, teraz lipa, chociaż nie przeczę, ze może jeszcze obejrzę.
Dla fanów Tamzin polecam "Red Cap" Zupełnie inna tematyka, ale też fajny. :-)Pzdr
Powiem wam, że też byłam sceptycznie nastawiona do kolejnych odcinków bez Charliego i Jackie, ale mimo wszystko były równie fajne. Ale jeśli ktoś zna angielski to na prawdę warto obejrzeć Hotel w oryginale, dużo więcej sie zyskuje, dialogi są o wiele zabawniejsze. Pzdr:)