PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=264522}

Hotel Babylon

2006 - 2009
7,5 7,0 tys. ocen
7,5 10 1 7025
6,0 2 krytyków
Hotel Babylon
powrót do forum serialu Hotel Babylon

Jak podoba Wam się to zestawienie? ^^

Według mnie oni świetnie do siebie pasują, choć na pierwszy rzut oka to mało prawdopodobne - Anna jest złośliwa, chłodna i zarozumiała, a Charlie to przecież główny bohater. Ale kiedy za każdym razem widzę te maślane oczka Anny kiedy ten daje jej najmniejszą nadzieję, to po prostu się rozpływam ^^ Ok, pomińmy to, że w większości przypadków jest to kolejna szpila, a nie miłosne wyznanie, ale liczy się, że Anna jest inna przy Charliem ;(

Poza tym pasują do siebie wizualnie ;]

Co o tym sądzicie? ^^ (ok, wiem, że mogę spotkać się z falą krytyki ;P)

ocenił(a) serial na 10
adonae

Ja jestem jak najbardziej za! ;D

Mają niesamowitą chemię i to widać na każdym kroku. Ich związek to tylko kwestia czasu ;]

linka_15

A ja wolę parę: Jakie & Charlie :) Między nimi jest chemia :)
:)

ocenił(a) serial na 10
adonae

Według mnie Anna iCharlie nie pasują do siebie, po pierwsze, bo Anna jest za głupia dla Charliego, wogóle z wyglądu też mi jakoś nie pasują do siebie ;/ za to Jackie i Charlie jak najbardziej i to nietylko z wyglądu, a to się liczy chyba najbardziej

ocenił(a) serial na 9
szynia999

popieram szynie999 :) Ja z miejsca zakochałem się w Jackie :P a Charlie jest głównym bohaterem którego w mig polubiłem :)

adonae

Uwielbiam Anne. Bardzo mnie śmieszy w każdym odcinku i też uważam że byliby fajną parą, a teraz okazuje się że się nie myliłam bo Charlie jest dawną (i pewnie teraźniejszą) miłością Anny. Super był ten wątek we wczorajszym odcinku na TVN Style :))))

użytkownik usunięty
adonae

a ja wolę Rebecca & Charlie ;d

Ciekawe czy pobędą ze sobą dłużej. Ale lovelas z tego Charliego...

ocenił(a) serial na 10
adonae

Uwielbiam ich.Szkoda że nie są razem.Podobałoby mi sie takie zestawienie.

ocenił(a) serial na 10
agata_tzg

Chyba wkrótce jednak będą razem... Ostatni odcinek ewidentnie był zapowiedzią jakiegoś związku w 3 sezonie.
Podoba mi się ta para bardzo. Są tacy inni, czasem zabawni, czasem wzruszający, ale przede wszystkim SŁODCY!:D Różnica charakterów również jest między nimi bardzo widoczna, ale w bliższych relacjach jakoś się zaciera... Anna oprócz tego, że podoba się Charliemu jako kobieta, wzbudza w nim również instynkt opiekuna... I chyba nie muszę wspominać, że uwielbiam tą trajkoczącą kobietkę z wrednym i słodkim tupecikiem, jaką jest Anna. Będzie z nich para, oj będzie... :)