PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 179988
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards
zosiah

próbowałam męczyłam 1 odcinek ale nie dałam rady

ocenił(a) serial na 10
kat8

true...true...

Einshaew

pochłonęłam HoC w jeden dzień już nie mogę się doczekać następnego sezonu po zapowiedziach widzę ze będzie ekstra jak w poprzednim sezonie :)

kat8

polecam sie zabic w takim razie

ocenił(a) serial na 8
bulbaa

jak ja lubie sie smiac z takich komenatrzy w internecie:D ludzie spoważnijcie trochę, to ze jestescie anonimowi nie oznacza, ze mozecie wypuszczac swoj idiotyzm bez smyczy. Nie ogladalam serialu True detective, pierwsze o nim slysze, ale po jaka cholere pisac takie opinie na polecenie jakiegos serialu jak "polecam sie zabic" to jest tak bezmyslne ze az.... "szkoda miejsca w internecie na takie komentarze" :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
bulbaa

a maciupa

ocenił(a) serial na 9
bulbaa

+1

kat8

To chyba naturalne, że ktoś kto ogląda "Pamiętniki Wampirów" będzie się męczył na TD.

boro_roro

odkryliście mój mroczny sekret to straszne chyba będę musiała wyjechać z kraju oglądam co chce i lubię co lubię i muszę z tym żyć

kat8

Racja też tak mówię:) ...ale my tu gadu-gadu, a tam Ci wampirek na ekranie tańczy ;P

ocenił(a) serial na 6
kat8

widzisz, ja miałem podobnie przy HoC.. w zasadzie to obejrzałem ten serial na siłę. Poza ostatnimi odcinkami które rozpalały jakieś zaciekawienie i to też wątki poboczne a nie FU. Dla mnie HoC to jest serial na nie więcej niż 6/10 - taki zapychacz jak nie ma co oglądać, w ogóle nie jaram się tym serialem tym bardziej jak serwuje idiotyzmy. Za to TD imho jest znacznie lepszy.

ocenił(a) serial na 7
zosiah

dzięki za informację, to naprawdę dobry serial ale co ma True Detective do House of cards???