pochłonęłam HoC w jeden dzień już nie mogę się doczekać następnego sezonu po zapowiedziach widzę ze będzie ekstra jak w poprzednim sezonie :)
jak ja lubie sie smiac z takich komenatrzy w internecie:D ludzie spoważnijcie trochę, to ze jestescie anonimowi nie oznacza, ze mozecie wypuszczac swoj idiotyzm bez smyczy. Nie ogladalam serialu True detective, pierwsze o nim slysze, ale po jaka cholere pisac takie opinie na polecenie jakiegos serialu jak "polecam sie zabic" to jest tak bezmyslne ze az.... "szkoda miejsca w internecie na takie komentarze" :D
odkryliście mój mroczny sekret to straszne chyba będę musiała wyjechać z kraju oglądam co chce i lubię co lubię i muszę z tym żyć
widzisz, ja miałem podobnie przy HoC.. w zasadzie to obejrzałem ten serial na siłę. Poza ostatnimi odcinkami które rozpalały jakieś zaciekawienie i to też wątki poboczne a nie FU. Dla mnie HoC to jest serial na nie więcej niż 6/10 - taki zapychacz jak nie ma co oglądać, w ogóle nie jaram się tym serialem tym bardziej jak serwuje idiotyzmy. Za to TD imho jest znacznie lepszy.