Nie rozumiem o co pytasz. Chodzi o to, że wszystkie odcinki będą dostępne od 14 lutego i będziesz mógł nawet sobie obejrzeć ostatni odcinek 2 sezonu jeżeli będziesz chciał. Netflix produkuje House of Cards i po prostu tak rozporządzili, że wszystkie odcinki wypuszczają jednego dnia a nie co tydzień.
To serial online. Wypuszczony w sieci, niemalże za darmo i w jeden dzień. Chcesz zobaczysz całość na raz, nie chcesz - będziesz dawkował.
A to wszystko na Netflix, który w naszym kraju niestety nie jest dostępny.
W zeszłym roku, o ile dobrze pamiętam było na VOD platformy nc+, w lipcu. Dokładnie, ale nie miałem nerwów czekać, więc szybko obejrzałem, ściągłem w sumie. Co do reszty. Na alekino+ w listopadzie bodajże premiera była, więc jeśli w TV, to zobaczysz za blisko 10 miesięcy, na VOD za około 2 do 4 miesięcy, chyba, że zwyczajnie ściągniesz sobie w dniu premiery. Ja, wyjątkowo, nie bedę bawił się w świętego i ściągam od razu. Pierwszy kupiłem na bluray (preorder, wciąż czekam), teraz czekam na premierę drugiego. I już się doczekać nie mogę.
jesli chodzi o seriale to tez nie mam w sobie tyle przyzwoitosci aby czekac x miesiecy:)
Witaj w klubie, ale to niestety nie nasz wina, ze musimy tyle czekać, to niestety nie HBO, gdzie dzień po premierze można oglądać z lektorem i całą resztą. Zresztą, co udawać, kto dziś czeka jak święty? :)
tylko święty :) fajnie, ze są jeszcze sympatyczni ludzie w internecie, a nie same trolle
No właśnie zostałem miło zaskoczony. Moje ego takoż miło połechtane. :)
Po co być trollem, skoro można kulturalnie i konstruktywnie z kimś pogadać, a nuż znajdzie się ktoś taki jak ty i będzie się można wyszczerzyć przed matrycą komputera. :)
w internecie zalewa nas fala ludzi wyżywających się anonimowo za swoje realne niepowodzenia, jest to tylko irytujące, ale jednak pozostawia niesmak:/ trzeba sie z tym pogodzic, ale milo spotkac jakiegos przyjemnego, myslacego rozmowce:)
Hoho, to prawda, obecnie brakuje, w szczególnosci na tym forum, ludzi, którzy chcą porozmawiać, a nie tylko zjechać z góry na dół za byle co, albo dla radochy własnej. Debilizm.
Tak nawiasem polecam nowy serial HBO "Detektyw", conajmniej tak dobry jak ten. :)
więc napewno poszukam i sprawdzę.
Wlasnie to jest bardzo smutne, ze takie ciekawe forum, które mogłoby przyniesc ludziom wiele inspiracji, zeby znalezc jakis ciekawy film czy poznac sie na jakims lepiej jest zalewane przez komentarze typu "idz spac" czy "nie masz pomyslu na swoje zycie" itd. Nie rozumiem tych ludzików :P Dobranoc państwu myślącemu:)
Dokładnie ten, bardzo dobry serial, szczerze polecam (nawet forum założone mamy i fanpejdż na fb.)
Właśnie to jest największy ból całego fw, okropieństwo, nawet nie można wydać innej opinii od czyjejś, bowiem zostaniemy zaraz zgnojeni za "brak znastwa" czy jakieś inne herezje.
Jeśli nie wiesz, bądź nie miałaś okazji, zobacz drugi sezon. Kawal znakomitej roboty.