Prosze o pomoc bo mam projekt do szkoły jaki jest ulubiony serial nastolatków i dlaczego ?
Jeżeli byście mogli mi pomoc to prosze odpowiedzcie na pytania :
1.Ile masz lat ?
2.Płeć ?
3.Jaki jest twój ulubiony serial ? I dlaczego ?
1. 37
2. Płeć menska
3. Mój ulubiony serial to jest Girls Gone Wild. Dlaczego? Bo ma dobra fabułę.
Jakbym miał 16 lat, byłbym dziewczyną, to pewnie wziąłbym coś z listy Pretty Little Liars, Gossip Girl, Vampire Diaries. Dlaczego? Idealny target wiekowy, a same seriale banalne, wręcz głupie z wypindrzonymi pedałkami.
A, że do nastolatków już nie należę, to nie ma sensu nawet odpowiadać.
Nie uważasz, że to strata czasu zwracać się z taką prośbą w dyskusji akurat pod tym serialem? Śmiem wątpić aby jakikolwiek nastolatek byłby nim zainteresowany więc raczej nie pozyskasz akurat tutaj trafnych odpowiedzi.
Chcesz odpowiedzi od nastolatków czy wyobrażenie dorosłych o gustach nastolatków?
1. 32
2. Kobieta
3. Suits, Homeland, Cougar Town, Alias, Nikita, CSI: NY, LV, M, Gray's Anatomy
1. 15
2. Męska
3. The Wire: Przedstawia dysfunkcję całego Amerykańskiego systemu, poza tym wszystko jest idealne.
jak serial dla młodzieży / to raczej inny serial ... poleciła bym Ci "KUMPLE" http://www.filmweb.pl/serial/Kumple-2007-378865
bo "House of Cards" to raczej dla dorosłej młodzieży hehe :)
gra o tron , breaking bad, zakazane imperium ,jak poznałem waszą matkę ,the wire, to są najlepsze seriale jakie widziałem polecam każdemu :D
1. 15 lat
2. Kobieta
3. "House od Cards", "Dr House", "Zakazane Imperium" Lubię te seriale ponieważ mają dobrą fabułę, wciągają i nie są głupie jak większość seriali TVP i TVN. ;)
Przecież każdy wie, że nastolatki najczęściej oglądają Spartacusa i Sons of Anarchy. No może jeszcze Grę o Tron. Córa mojego kumpla (lat parenaście) ogląda Hanne Montanę ale ona jest jakaś dziwna - maluje paznokcie na jaskrawe kolory np. czarne. xD
1- 33
2- męska
3- Ostry dyżur, Sex and the City (pierwszy ze względu na wielowątkową historię wiele bardzo psychologicznie prawdopodobnych bohaterów, no i poza tym, to pierwszy medyczny serial z prawdziwego zdarzenia, 2- bo trafnie oddaje płeć żeńską)
1. 15
2. męska
3. Lost, House, TWD, Gra o Tron, Grimm, Mentalista... wszystkie mają wciągającą fabułę - to najwazniejsze.
1. 18
2. mężczyzna
3. Californication
NAJLEPSZY SERIAL jaki jest! Wulgarnie pokazane życie pisarza! Genialny David Duchovny
Dorzuciłbym jeszcze na 2 miejscu równolegle:
- Gra o Tron
- Rodzina Borgiów
- Dr House
- Rzym
- Magia Kłamstwa
- Breaking Bad
1. 18
2. męska
3. House of cards - brutalna polityka, brutalnie pokazana
Gra o tron - ze względu na fabułę
Dexter - historia sama wciąga i jeszcze myśli Dextera fajnie zrealizowane
1. 29lat
2. M
3. jeszcze kilka miesięcy temu nie umiał bym wybrać ulubionego serialu, bo wybór między Breaking Bad, Boardwalk empire, Game of Thrones, Dexter, The Wire, Sherlock czy the Sopranos byłby dla mnie b.trudny, ale pod koniec zeszłego roku wpadłem na Mad Men (tak, wiem że serial jest z 2007 roku ale jakoś się z nim wcześniej mijałem) i muszę przyznać, że serial ten jest w miom mniemaniu o półkę wyżej niż cała reszta wymienionych wyżej seriali. Wiarygodność i głębia postaci jest powalająca, klimat lat 60tych oddany niezwykle szczegółowo i wiernie a fabuła niezwykle wciągająca. Serial niezwykle uzależnia, ale mówię z góry, ze jest to serial dramatyczny i niezwykle mało tu "akcji" w konwencjonalnym tego słowa znaczeniu. Wiele osób może się nudzić ale jeśli ktoś nie ma w zwyczaju oceniać filmów dramatycznych jako "nudne" lub "przegadane" to może być to serial dla niego. POLECAM
1. 16
2. Męska
3. Rodzina Soprano, The Wire, Californication, Suits, Dwóch i Pół(do momentu, gdy Charlie umarł), Poznaj Moich Rodziców.
Rodzina Soprano ze względu na to, że klimat mafii zawsze mnie niezmiernie interesował i ten serial znakomicie oddaje właśnie te klimaty, dodatkowo ukazuje też problemy dnia codziennego Gangsterów, których życie nie do końca jest jak z bajki.
1.19
2. Męska
3. House of Cards - genialnie pokazany system, walka o władzę, manipulacja, brutalność w polityce, znajomości, fabuła trzymająca w napięciu,. zepsuty świat
1. 17
2. Męska
3. Suits, Dexter, Dr House, Mentalista, Walking Dead, Gra o Tron, How I met Your Mother, Breaking Bad, Californication - tak, wszystkie obejrzałem, oglądam - każdy odcinek :)
1. 18
2. Męski
3. Breaking Bad za to że jest świetnie napisany pod względem fabularnym i postaci.
1. 19.
2. Męska.
3. PitBull - wreszcie pokazana praca prawdziwej policji, bez robienia ze śledczych bohaterów idealnych.
House of Cards - pokazanie mrocznej strony polityki, świetna rola Spacey'ego.
Gra o Tron - świetna fabuła, niezły klimat, rewelacyjne postacie.
Suits - również ciekawa fabuła, niezły humor, a role Mike'a, Dony, Harvey'a i Luisa rewelacyjne.
The Walking Dead - wciąga, choć wydaje mi się, że trzeci sezon już nie jest tak świetny jak poprzednie.
1. 18 lat.
2. Facet
3. Gra o Tron, Seria Spartakus ,Pitbull ,The Walking Dead ,Teoria Wielkiego Podrywu, Dexter, Breaking Bad, Jak poznałem waszą matkę, Mentalista, Nie z tego świata, Dr House.
Zapraszam na moją stronę poświęconą rangingom filmowo - serialowym:) marlakjohn
minutę temu Hej:) jeśli lubicie rankingi to zapraszam!
Żeby zagłosowac w różnych kategoriach, wystrczy wejść w dany album.
1 lajk pod zdjęciem = 1 głos
https://www.facebook.com/LebWLeb