PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 181 tys. ocen
8,3 10 1 180816
8,2 53 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Prosze o pomoc bo mam projekt do szkoły jaki jest ulubiony serial nastolatków i dlaczego ?
Jeżeli byście mogli mi pomoc to prosze odpowiedzcie na pytania :

1.Ile masz lat ?

2.Płeć ?

3.Jaki jest twój ulubiony serial ? I dlaczego ?

Ash9898

Z czym do ludzi...

ocenił(a) serial na 9
Ash9898

1. 37
2. Płeć menska
3. Mój ulubiony serial to jest Girls Gone Wild. Dlaczego? Bo ma dobra fabułę.

ocenił(a) serial na 8
Ash9898

Jakbym miał 16 lat, byłbym dziewczyną, to pewnie wziąłbym coś z listy Pretty Little Liars, Gossip Girl, Vampire Diaries. Dlaczego? Idealny target wiekowy, a same seriale banalne, wręcz głupie z wypindrzonymi pedałkami.

A, że do nastolatków już nie należę, to nie ma sensu nawet odpowiadać.

ocenił(a) serial na 9
Ash9898

1. 26
2. kobieta
3. Gra o tron, Zemsta, House of Cards,

ocenił(a) serial na 9
Ash9898

Nie uważasz, że to strata czasu zwracać się z taką prośbą w dyskusji akurat pod tym serialem? Śmiem wątpić aby jakikolwiek nastolatek byłby nim zainteresowany więc raczej nie pozyskasz akurat tutaj trafnych odpowiedzi.
Chcesz odpowiedzi od nastolatków czy wyobrażenie dorosłych o gustach nastolatków?

ocenił(a) serial na 9
Signifer_Gemini

1. 32
2. Kobieta
3. Suits, Homeland, Cougar Town, Alias, Nikita, CSI: NY, LV, M, Gray's Anatomy

ocenił(a) serial na 7
Ash9898

1. 15
2. Męska
3. The Wire: Przedstawia dysfunkcję całego Amerykańskiego systemu, poza tym wszystko jest idealne.

ocenił(a) serial na 9
Ash9898

jak serial dla młodzieży / to raczej inny serial ... poleciła bym Ci "KUMPLE" http://www.filmweb.pl/serial/Kumple-2007-378865

bo "House of Cards" to raczej dla dorosłej młodzieży hehe :)

ocenił(a) serial na 10
Ash9898

gra o tron , breaking bad, zakazane imperium ,jak poznałem waszą matkę ,the wire, to są najlepsze seriale jakie widziałem polecam każdemu :D

ocenił(a) serial na 7
dawidasbdg

A Californication widziałeś?

ocenił(a) serial na 10
Filippe_

oczywiście też dobry serial o którym zapomniałem wspomnieć;)

użytkownik usunięty
Ash9898

1. 15 lat
2. Kobieta
3. "House od Cards", "Dr House", "Zakazane Imperium" Lubię te seriale ponieważ mają dobrą fabułę, wciągają i nie są głupie jak większość seriali TVP i TVN. ;)

Ash9898

Przecież każdy wie, że nastolatki najczęściej oglądają Spartacusa i Sons of Anarchy. No może jeszcze Grę o Tron. Córa mojego kumpla (lat parenaście) ogląda Hanne Montanę ale ona jest jakaś dziwna - maluje paznokcie na jaskrawe kolory np. czarne. xD

ocenił(a) serial na 9
Ash9898

1- 33
2- męska
3- Ostry dyżur, Sex and the City (pierwszy ze względu na wielowątkową historię wiele bardzo psychologicznie prawdopodobnych bohaterów, no i poza tym, to pierwszy medyczny serial z prawdziwego zdarzenia, 2- bo trafnie oddaje płeć żeńską)

luka_grobl

1. 15
2. męska
3. Lost, House, TWD, Gra o Tron, Grimm, Mentalista... wszystkie mają wciągającą fabułę - to najwazniejsze.

ocenił(a) serial na 7
Ash9898

1. 18
2. mężczyzna
3. Californication
NAJLEPSZY SERIAL jaki jest! Wulgarnie pokazane życie pisarza! Genialny David Duchovny

ocenił(a) serial na 7
Filippe_

Dorzuciłbym jeszcze na 2 miejscu równolegle:
- Gra o Tron
- Rodzina Borgiów
- Dr House
- Rzym
- Magia Kłamstwa
- Breaking Bad

ocenił(a) serial na 8
Filippe_

1. 29
2. męska
3. Six Feet Under. Bo po prostu jest genialny.

ocenił(a) serial na 10
Pavku83

1. 18
2. męska
3. House of cards - brutalna polityka, brutalnie pokazana
Gra o tron - ze względu na fabułę
Dexter - historia sama wciąga i jeszcze myśli Dextera fajnie zrealizowane

ocenił(a) serial na 9
Ash9898

1. 29lat
2. M
3. jeszcze kilka miesięcy temu nie umiał bym wybrać ulubionego serialu, bo wybór między Breaking Bad, Boardwalk empire, Game of Thrones, Dexter, The Wire, Sherlock czy the Sopranos byłby dla mnie b.trudny, ale pod koniec zeszłego roku wpadłem na Mad Men (tak, wiem że serial jest z 2007 roku ale jakoś się z nim wcześniej mijałem) i muszę przyznać, że serial ten jest w miom mniemaniu o półkę wyżej niż cała reszta wymienionych wyżej seriali. Wiarygodność i głębia postaci jest powalająca, klimat lat 60tych oddany niezwykle szczegółowo i wiernie a fabuła niezwykle wciągająca. Serial niezwykle uzależnia, ale mówię z góry, ze jest to serial dramatyczny i niezwykle mało tu "akcji" w konwencjonalnym tego słowa znaczeniu. Wiele osób może się nudzić ale jeśli ktoś nie ma w zwyczaju oceniać filmów dramatycznych jako "nudne" lub "przegadane" to może być to serial dla niego. POLECAM

Ash9898

1. 16
2. Męska
3. Rodzina Soprano, The Wire, Californication, Suits, Dwóch i Pół(do momentu, gdy Charlie umarł), Poznaj Moich Rodziców.
Rodzina Soprano ze względu na to, że klimat mafii zawsze mnie niezmiernie interesował i ten serial znakomicie oddaje właśnie te klimaty, dodatkowo ukazuje też problemy dnia codziennego Gangsterów, których życie nie do końca jest jak z bajki.

ocenił(a) serial na 10
Ash9898

1.19
2. Męska
3. House of Cards - genialnie pokazany system, walka o władzę, manipulacja, brutalność w polityce, znajomości, fabuła trzymająca w napięciu,. zepsuty świat

ocenił(a) serial na 8
Ash9898

1. 17
2. Męska
3. Suits, Dexter, Dr House, Mentalista, Walking Dead, Gra o Tron, How I met Your Mother, Breaking Bad, Californication - tak, wszystkie obejrzałem, oglądam - każdy odcinek :)

ocenił(a) serial na 9
Ash9898

1. 18
2. Męski
3. Breaking Bad za to że jest świetnie napisany pod względem fabularnym i postaci.

ocenił(a) serial na 9
Ash9898

1. 19.
2. Męska.
3. PitBull - wreszcie pokazana praca prawdziwej policji, bez robienia ze śledczych bohaterów idealnych.
House of Cards - pokazanie mrocznej strony polityki, świetna rola Spacey'ego.
Gra o Tron - świetna fabuła, niezły klimat, rewelacyjne postacie.
Suits - również ciekawa fabuła, niezły humor, a role Mike'a, Dony, Harvey'a i Luisa rewelacyjne.
The Walking Dead - wciąga, choć wydaje mi się, że trzeci sezon już nie jest tak świetny jak poprzednie.

ocenił(a) serial na 7
Ash9898

1. 19 lat.
2. Kobieta.
3. Ostry dyżur, Lost, House of Cards.

Ash9898

1. 18 lat.
2. Facet
3. Gra o Tron, Seria Spartakus ,Pitbull ,The Walking Dead ,Teoria Wielkiego Podrywu, Dexter, Breaking Bad, Jak poznałem waszą matkę, Mentalista, Nie z tego świata, Dr House.

ocenił(a) serial na 8
Ash9898

Zapraszam na moją stronę poświęconą rangingom filmowo - serialowym:) marlakjohn
minutę temu Hej:) jeśli lubicie rankingi to zapraszam!
Żeby zagłosowac w różnych kategoriach, wystrczy wejść w dany album.

1 lajk pod zdjęciem = 1 głos

https://www.facebook.com/LebWLeb

marlakjohn

THE WALKING DEAD IS NUMBER ONE.