Nie wiem jak wy, ale ja oglądałem już mnóstwo seriali gdzie można było spotkać wiele przeróżnych.
czarnych charakterów(Rodzina Soprano, Gra o Tron, 'Heisenberg', Prison Break, Dexter, Carnivale,
Hannibal, Borgia's) i zdecydowanie Underwood jest z nich najbardziej cwany i zadufany w sobie,
Najciemniejszy, najprzebieglejszy lis wśród wszystkich tych seriali, a było ich jeszcze więcej,
momentami oglądając serial mówię sobie w duchu "Ja pie..., co za skur..."
9/10
Zgadzam się w 100%-ach. I co gorsze, ja mu naprawdę kibicuje. Uwielbiam jego gierki, zadziwia chwilami okazywanie swoich celów i totalna bezwzględność.
Niesamowity serial. Niestety ukazuje, że my zwykli ludzie nie mamy na nic wpływu.
W dodatku wydaje się, że w Polsce jest podobnie na wysokich stołkach. Zapewne troszke spokojniej, ale nadal podobnie.
Kevin Spacey w dobrej formie...nawet pasuje dot tej roli.Jestem po 8 odcinkach 1 sezonu z lektorem...nawet ciekawy serial.ale z tego co widzę na forum to do 2 sezonu ciężko napisy znaleźć,a o lektorze to na razie nie ma mowy...poczekam na lektora...chyba,że mnie bardzo wciągnie :)