PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 180011
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Czarny charakter

użytkownik usunięty

Nie wiem jak wy, ale ja oglądałem już mnóstwo seriali gdzie można było spotkać wiele przeróżnych.
czarnych charakterów(Rodzina Soprano, Gra o Tron, 'Heisenberg', Prison Break, Dexter, Carnivale,
Hannibal, Borgia's) i zdecydowanie Underwood jest z nich najbardziej cwany i zadufany w sobie,
Najciemniejszy, najprzebieglejszy lis wśród wszystkich tych seriali, a było ich jeszcze więcej,
momentami oglądając serial mówię sobie w duchu "Ja pie..., co za skur..."
9/10

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się w 100%-ach. I co gorsze, ja mu naprawdę kibicuje. Uwielbiam jego gierki, zadziwia chwilami okazywanie swoich celów i totalna bezwzględność.
Niesamowity serial. Niestety ukazuje, że my zwykli ludzie nie mamy na nic wpływu.
W dodatku wydaje się, że w Polsce jest podobnie na wysokich stołkach. Zapewne troszke spokojniej, ale nadal podobnie.

ocenił(a) serial na 7

Kevin Spacey w dobrej formie...nawet pasuje dot tej roli.Jestem po 8 odcinkach 1 sezonu z lektorem...nawet ciekawy serial.ale z tego co widzę na forum to do 2 sezonu ciężko napisy znaleźć,a o lektorze to na razie nie ma mowy...poczekam na lektora...chyba,że mnie bardzo wciągnie :)

ocenił(a) serial na 10
24_Scratch_24

lektor = połowa dialogów w dupę

ocenił(a) serial na 9

Zgadza się, jednak udział Kevina Spacey w reklamie WBK zepsuł mi trochę klimat Franka Underwooda :-(