PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 179952
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Czy warto ?

ocenił(a) serial na 9

Witam właśnie zastanawiam się czy zabrać się za oglądanie ale nie wiem czy mi się spodoba otóż
nie interesuje się polityką ani nie znam się na niej. Czy warto w takim wypadku oglądać czy nie
będę rozumiał czegoś jak myślicie ?

ocenił(a) serial na 10
batman12

Film jest naprawdę bardzo ciekawy, polecam.

ocenił(a) serial na 7
batman12

Trzeba mieć podstawową wiedzę o partiach w Stanach, podziale władzy. Serial bardzo dobry. Polecam.

ARIAEM

...i systemie wyborczym też. Inaczej może się wydawać dziwne zbieranie głosów wewnątrz partii skoro w Polsce posłowie dostaja smsa od wodza i wszyscy wiedzą jak głosować.

ocenił(a) serial na 10
batman12

Słuchaj ja nie interesowalam polityka w ogole , nie znalam partii , do dzis nie wiem jakie sa , ale serial ,muzyka , i samo to ze zaczelam sie polityka w stanach interesowac samo o sobie swiadczy, tak wciaga , ze masakra . Gra aktorska jest na poziomie podniebnym , swietna zagrana zona Underwooda ( za co z reszta nalezal jej sie ten zloty glob) i on sam , szczegoly dopracowane co do kazdego symbolu i detalu , pewne rzeczy z poczatku odcinkow skladaja sie w calosc z koncowymi , wiec nie masz co czekac , tylko wziasc sobie kawke , i ogladac z rownowazna przyjemnoscia co jej picie , sa tam nawet momenty do zadumania w tym calym plocie wiec kazdy w ten sposob znajduje w nim cos dla siebie :-) przyjemnego ogladania , obejrzyj 3 odcinki a wciagniesz sie na maxa ( pisze 3 bo czasem niektorym dluzej potrzeba czasu ) milego ogladania !!! Polecam serdecznie !

ocenił(a) serial na 8
verdell_23

Zupełnie jak ja :-)

ocenił(a) serial na 9
verdell_23

Jestem właśnie po 3 odcinkach i kurde ale się wciągnąłem 3 odcinki w jeden dzień rzadko zdarza mi się tyle zobaczyć na raz :) dzięki za odpowiedz :)

ocenił(a) serial na 10
batman12

Nie ma sprawy :-D zazdroszcze Ci teraz bo ja musze czekac na 3 ci sezon w 2015 roku ... Ale bedzie niesamowicie , bo 2 gi sezon zakonczyl sie jak sie zakonczyl ;-D

ocenił(a) serial na 9
batman12

Odpowiedź: TAK.
Jeden z najlepszych seriali, jakie oglądałam, a polityki nie cierpię. Pozdrawiam :)