Czy orientuje się ktoś czy będzie polskie wydanie house of cards ? I czy mozna obejrzec gdzies 1
sezon z polskimi napisami w dobrej jakosci ? Wiem, że 2 sezon leci aktualnie na alekino, ale mnie
interesowałby narazie 1.
Ale kino + puszcza własnie pierwszy sezon, aktualnie jest gdzieś w połowie, w dobrej jakości, jak to w tv, z tym, że z lektorem, który trochę psuje klimat.
Dzięki za odp :) to prawda, ten lektor strasznie psuje, juz chyba lepiej przez internet....gorsza jakośc,ale przynajmniej napisy sa:d
Nie jestem zwolennikiem takich środków, ale zawsze można ściągnąć odcinki, albo cały sezon. Niestety House of Cards jeszcze do niedawna było niedostępne u nas nigdzie, dopiero po kilku miesiącach od pierwszej serii licencje wykupił bodajże Canal+, a od kilkunastu tygodni serial jest dostępny również na ale kino+. Wcześniej niestety trzeba się było obejść z niczym. Gdyby chociaż Netflix był u nas dostępny... ale cóż, chyba już zawsze bedziemy w tyle.
DVD z polskimi napisami i polskim lektorem jest już do kupienia, oczywiście jak na razie tylko 1. sezon. :)