PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 180011
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Tylko niech mi ktoś wyjaśni po co ten cały wątek Douga Stampera i Rachel. Facet przechodził kryzys
wieku średniego i i odbiło mu na punkcie prostytutki. Tylko jaki to ma związek z resztą serialu? Ten
wątek mi kompletnie nie pasował, a do tego jeszcze ten Doug to jedna z bardziej wnerwiających
postaci w serialu.

ocenił(a) serial na 9
1992kamil

Doug to ciekawa postać, oddany Frankowi bez reszty. Jak dla mnie najlepsza drugoplanowa postać. Podoba mi się w akcji gdy załatwia coś dla Franka, jednak fakt... ten wątek z Rachel trochę irytujący.

ocenił(a) serial na 9
robiq

Wątek może był irytujący, ale jednocześnie ciekawy. I prawdopodobnie będzie miał kluczowe znaczenie dla fabuły w s3. Zresztą w s1 i s2 również miał spory wpływ na oś fabularną.

ocenił(a) serial na 9
Jimbo88

Mam jednak nadzieję, że Doug przeżyje, że obudzi się oszołomiony w tym lesie. Szkoda takiej postaci.

ocenił(a) serial na 9
robiq

Fakt, Doug jest złożoną, ciekawą postacią z krwi i kości. Obawiam się jednak, że zostanie zastąpiony przez Setha.

ocenił(a) serial na 10
1992kamil

to nie kryzys wieku średniego ani obsesja, wątek ten pokazuje jak zrytą banię ma doug - alkoholizm wymienił na rachelholizm z tym że bardziej traktuję ją jak matkę która poczyta bajeczkę, przytuli - doug jest wewnątrz małym chłopcem, który wszystkiego się boi, najpierw topił ten wrodzony lęk w kieliszku a teraz w piersiach rachel:)

ocenił(a) serial na 10
Miki_

Mam wrażenie, że Miki_ zrozumiał mniej więcej ten wątek tak jak ja go zrozumiałem. Tym niemniej wątek Rachel mi się nie podobał i stanowił jak dla mnie tylko marnowanie czasu antenowego.