PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 180024
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Chciał jej znaleźc nowa kwatere czy o co chodzilo? No bo chyba nie dalby rady jej zamordowac. Przy okazji dobre imie
mu dali, prawie jak Dog- wierny Frankowi bez wzgledu na wszystko i wlasne interesy.

ocenił(a) serial na 10
monisia_tom

Czy Frank wiedział, że Rachel żyje?

edi_nie_oglada_filmow

nie bylo powiedziane gdzie miał jaj zawieść chcial ja pewnie ukryć w innym mieście nie uważam żeby frank wiedział o rachel on zostawił by takiej osoby przy zyciu Dog nigdy nie mówił o niej frankowi oni o swojej obsesji która swoja droga była dziwna i głupia i nie potrzebna nic nie wnosiła do głównego wątku podobnie jak przeciąganie tematu hakera

kat8

Jak to nie mówił? Przecież na początku drugiej serii powiedział, że trzyma ją blisko na tyle, że ją kontroluje a na tyle daleko, że nie stanowi zagrożenia. A gdzie chciał ją zawieźć? Tutaj ciężko powiedzieć, bo był nieprzewidywalny. Z jednej strony mógł ją gdzieś zabić i zakopać, ale z drugiej to może ją tylko przenosił w inne miejsce.

elcede

ok ale on chyba nigdy wymienił jej imienia frankowi nazywali to kłopotem :) tak mi się jakoś kojarzy raczej nie chciał jej zabić mógł to zrobić juz dawno frank miał inne podejście do takich rzeczy dziewczyna od razu by skończyła martwa

kat8

Jak widać nie wszystkich Frank od razu zabijał. To nie seryjny morderca. Oszczędził reportera a przecież on też mógł popełnić samobójstwo (np. z rozpaczy albo w celi).

elcede

reporter siedzi w wiezieniu na długie lata tam trafil nikt mu nie wieź każdy został zastraszony nie ma dowodów kto by uwierzył człowiekowi ktory jest podejrzany za cyber przestępczość czy o co on tam jest oskarżony zoe pozbył sie od razu mimo relacji jaka mieli .........rachel jak dla mnie zginać w wypadku samochodnym zastanawiam sie czy teraz jak by zaczęła mówić kto by jej uwierzył frank jest prezydentem i ma jeszcze większą władzę i nowe sposoby pozbywania się takich ludzi

ocenił(a) serial na 9
kat8

Polska trudna język

ocenił(a) serial na 7
Vangelis7

Haha :)

ocenił(a) serial na 9
monisia_tom

Przy smierci Douga w 3 sezonie , sprawdza tego kto prowadzil jego auto.Frank dowie sie ze to ta Rachel bo polaczy ja ze sprawa Russo.
Mnie zastanawia jedno.
Kiedy Doug dostal ta cegla czy czyms to wogole nie reagowal.Tak jakby pozwolil sobie zrobic krzywde wiedzac ze w glebi duszy na to zasluguje.
Pogodzil sie z tym i gdy juz przestal myslec dostal jeszcze dwa razy i zgon.Chyba ze okaze sie ze Doug jeszcze zyje ale stracil pamiec ;)

ocenił(a) serial na 10
luquepl

Doug na pewno nie żyje, widać jak leży w lesie z martwymi oczami w jednej z ostatnich scen.

ocenił(a) serial na 9
Garyore

Juz nie takie rzeczy sie dzialy w kinematografii ;)

ocenił(a) serial na 10
luquepl

No niby tak, ale mam nadzieję, że tu nie zobaczymy cudownego ożywienia.

ocenił(a) serial na 8
Garyore

polecam przeczytać
http://house-of-cards.wikia.com/wiki/Doug_Stamper
chyba jednak przeżyje :P

ocenił(a) serial na 10
u1thar

Ehh.. no wychodzi na to, że jednak tak. Ale na szczęście już niedługo się wszystko okaże.

ocenił(a) serial na 6
Garyore

Obstawiałbym raczej, że nawet jeśli Doug przeżył ( a tak można wnioskować z tej wikii ) to raczej nie pociągnie długo, bo jak to ujął bardzo dosadnie Frank w jednym z ostatnich odcinków "to była jego ostatnia szansa", a to co się stało, raczej nie można uznać za sukces.

ocenił(a) serial na 6
LuckyLuke266

A co do tej "wycieczki" Douga z Rachel to prawie na pewno nie chciał jej załatwić, chciał raczej po prostu ją gdzieś przewieźć. To całe jego wahanie wynikało raczej z tego, że chciał jej powiedzieć prawdę, co do niej czuję (widać to wyraźnie w tej scenie zaraz przed uderzeniem tą cegłą).