Widzę, że jest reklama, że w nc+ serial będzie wyświetlany dzień po premierze w USA. Jak kliknę na reklamę to przenosi mnie na stronę gdzie mogę kupić telewizję, ale nie ma słowa o tym na którym kanale będzie emisja. Na filmwebie też nie ma słowa o tym kiedy emisja w Polsce. Już mam nc+ i nie wiem gdzie szukać serialu. Druga seria była w alekino+, ale teraz teraz nic nie widzę... Czy ktoś coś wie? :)
W nc+ jest takie coś (kanał) jak seriale+, to jest wypożyczalnia vod, i tam będzie emitowany serial. Oczywiście odpłatnie :)
Odpłatnie? :/ Rzeczywiście, jest taka wypożyczalnia, oglądam tam czasem filmy, ale raczej te bezpłatne. Wielkie dzięki za szybką odpowiedź :)
raczej odpłatnie. Gdyby było za darmo , byłaby jakaś informacja :D A że nie ma nic, to raczej trzeba zapłacić dodatkowo. Później się pobawię i sprawdzę co i jak.
Trzeba mieć umowę z nc+ na jakiś tam okres czasu i dodatkowo płacić jeszcze 30 zł za seriale+ co jest dla mnie idiotyczne. Szkoda, że w PL nie ma Netflixa, płacilibyśmy może 20-30 zł misięcznie, wszystko legalnie i można by było w każdej chwili zrezygnować, ale teraz i tak niewiele by to niestety zmieniło, bo to nc ma licencję na HoC -_-
Mam nadzieję, że w najbliższym czasie Netfilx będzie dostępny w Polsce. Ale znając nasze realia to wszędzie będzie Netflix za grosze, a u nas w Polsce będzie trzeba zapłacić kupę kasy żeby mieć dostęp.
Nie dziwcie się, że u nas wszystko jest drogie. Mamy bardzo wysokie podatki i firmy muszą to wliczyć w koszt produktu/usługi. Od tego są wybory żeby decydować o takich rzeczach.
Jak to jest w końcu z tymi torrentami? Bo to podobno jest nielegalne, jak niby mogą namierzyć taką osobę (z ciekawości pytam)?
Z torrentami to śliska sprawa, bo ściągać możesz, ale udostępniać nie. Wystarczy, że zablokujesz wysyłanie w kliencie torrenta i nie mają prawa ci nic zrobić.
To jeszcze napisz jak to zrobić, bo chyba nie da się zupełnie zablokować a seedowanie z prędkością nawet 1kbps to wciąż seedowanie czyli udostępniamy.
Chce oglądać legalnie HOC3, ale nie mam jak. Czekam na Netflixa.
tiaa, tylko przez takie pijawy (jak i ja :P), które blokują wysyłanie, ściąganie trwa o wiele dłużej :/
tylko teraz nie ma śladu po tym, o Netflixie możemy jak na razie pomarzyć, nie mam zamiaru również podpisywać umowy z nc+ i brać abonamentu tylko po to żeby jeden serial oglądać, nie po to tyle czekałam na 3 sezon żeby teraz nie mieć możliwości jego obejrzenia, ktoś ma jakieś informacje gdzie można oglądać? (tylko z napisami oczywiście)
Dwa pierwsze sezony ogladalem na netflixsie jak jeszcze mieszkalem w Szkocji (5,99£ miesiecznie i w kazdej chwili mozna zrezygnowac). Niedawno wrocilem do Polski i przezylem ciezki szok kiedy po probie zalogowania na moje konto powital mnie komunikat "Sorry, Netflix is not available in your country yet." , ladna bzudra - nawet przez proxy sie nie da tego oszukac, a dzisiaj wyszedl 3 sezon!!! Wie ktos moze ile czasu uplynelo od premiery 2 sezonu zanim byl dostepny na torrentach?
eee, pół godziny? :D w chwili obecnej jest już dostępnych 9 odcinków III sezonu
Dla abonentów NC+, z okazji urodzin, jest udostępniona kolekcja Seriale+, w której obejrzymy nowy sezon HoC, przez 2 miesiące za darmo. Jedyne wymaganie to dekoder z dyskiem twardym lub możliwością podłączenia takiego. Można to uruchomić chyba telefonicznie albo w punkcie.
No proszę, to jutro zadzwonię i zapytam jak to wygląda, bo u mnie w usłudze VOD jest wyraźnie napisane, że mam zapłacić. Pojawia się regulamin, kwadraciki do zaznaczenia ptaszkami, że wszystko przeczytałam i płacę i potem otwierają się kolejne okna, których już nie widziałam, bo płacić nie chcę :D
Wyskakuje wszystkie 13 odcinków z symbolem kluczyka, że jest zablokowany dostęp. Jak tylko się czegoś dowiem, to dam znać co i jak. Niedawno przedłużałam umowę, więc może mi dadzą ze względu na te urodziny. A jeśli nie, to zostają torki...