50 min ogladam w 10 min i to tylko dlatego ze nic nie ma do ogladania innego.
Caly sezon skoncze do sniadania :D
witamy we współczesnym świecie, tak? Już nawet krótsza forma seriali jest za długa.
Ty nie oglądasz, nie przeżywasz, Ty jedynie poznajesz historie?
Satysfakcjonuje Cię to?
chodzi raczej o to ze to nuda i political s-f, naprawde ktos normalny jest w stanie uwierzyc za taki Frank Underwood moze zostac prezedentem USA ? :D
Pierwszą część, obejrzałem w dwa-trzy dni. Byłem zachwycony. Drugiej, do tej pory nie mogę skończyć. Jak dla mnie nudna, flaki z olejem. Obawiam się, iż część trzecia będzie jeszcze gorsza...
Dokładnie ludzie się tak tym podniecają bo serial z takim budżetem i w ogóle Amerykański, to przecież musi być najlepszy a tak naprawdę jest naciągany i przereklamowany. Obama zachwycony, to świadczy o poziomie tego serialu. Masy widzów także, ale prawdziwi znawcy poznają się co do propagandy i głupoty Amerykańskich twórców.
Akurat ten serial trzeba uważnie oglądać ,żeby nic Ci nie umknęło. Tak z przewijaniem to możesz doktor hart oglądać :)
Wraz z premierą HoC również filmwebowe trole stają do swojej olimpiady. Jak na razie masz szansę na pudło
Jeśli cię nudzi ten serial to go nie oglądaj! Właśnie dokładne wsłuchiwanie się w dialogi jest bardzo ważne w zrozumieniu wszystkich wątków.
Czytaj wikipedie będziesz miał jeszcze szybciej jak ci cierpliwości nie starcza.
Racja, tego nudnego syfu sie nie da normalnie ogladac, obejrzenie jednego odcinka mi zajmuje 2-3 dni, bo po 15 minutach mam dosc.
legg pisze, że "jeden odcinek zajmuje mu 10 minut", a Ty piszesz "racja, jeden odcinek zajmuje mi 2-3 dni",
od razu widać jaki typ ludzi nie lubi tego filmu, ale jest jeszcze ratunek, poprostu zapisz się na lekcje logiki,
Przeciez chodzi mi o to, ze odcinek jest nudny jak flaki z olejem, wiec mam 2 wyjscia: albo ogladac czesciami, albo przewijac.