PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 181 tys. ocen
8,3 10 1 180816
8,2 53 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Po obejrzeniu pierwszych 6 odcinkow pierwszego sezonu jestem szczerze zdegustowany serialem, ktory wydaje sie ukazywac ludzka nikczemnosc na szczytach wladzy, wyscig szczurow, gdzie cel uswieca srodki. Poniewaz nie ciekawi mnie w jaki sposob dalej glowny bohater bedzie szedl po trupach do celu - przerywam ogladanie serialu w ktorym nic wartosciowego nie widze. Jestem szczerze rozczarowany...

ocenił(a) serial na 8
cmdrdata

I masz do tego pełne prawo. Fajnie, że podzieliłeś się swoją opinią :)
Jednak na Twoim miejscu podszedłbym do tematu z trochę większym dystansem - to w końcu political fiction. A gra Kevina jest na tyle olśniewająca, że warto wytrwać do ostatniego odcinka drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
cmdrdata

Każdy ma prawo do swojego zdania. :)
Dla mnie jest to najlepszy serial jaki do tej pory powstał. Pamiętam jak zabierałam się za oglądanie - serial o polityce, to nie dla mnie. A potem tak mnie wciągnął, że oglądałam w nocy po 5 odcinków. :) Jeszcze żaden serial mnie tak nie wciągnął. :) Mistrzostwo!!!

dycha24

Faktycznie serial jest wciągający i gra aktorska na dobrym poziomie, ale i tak dla mnie numerem jeden będzie serial Homeland. Polecam!

ocenił(a) serial na 8
dycha24

Lepszy od The wire czy Breaking Bad napewno nie jest.

cmdrdata

Ja również porzuciłem ten serial. Nie będę już pisał dlaczego, bo to w sumie nieistotne.
Serial zostawiam bez oceny, ponieważ byłoby nie uczciwe oceniać go bez obejrzenia w całości choćby jednego sezonu

ocenił(a) serial na 8
cmdrdata

Masz racje, szczerze radze ci przerzucic sie na Ojca Mateusza. To jest serial dla takich jak ty.