PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 179923
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Rozczarowanie, NUDA!

użytkownik usunięty

Mam do was pytanie. Czy ten serial cały czas jest tak niesamowicie nudny? Czy potem coś tam się rozkręci? Skończyłem właśnie drugi odcinek i po za świetną grą aktorską i postacią Kevina Spaceyego nie ma w tym serialu nic ciekawego. Nie lubię filmów napakowanych efektami specjalnymi znacznie bardziej wole te w których jest dużo dialogów, no ale kurde bez przesady! Jeśli cały serial wygląda tak jak jego dwa pierwsze odcinki to na prawdę nie wiem skąd wzięła się ocena 8,6...

ocenił(a) serial na 2

pierwszy sezon jest jeszcze przyzwoity, drugi to jest dopiero nuda, opera mydlana z durnymi czytelnymi i przewidywalnymi wątkami, musisz być twardy to może wytrwasz do końca, a skąd takie oceny? cóż, ludzi prostych jest najwięcej, to serial dla nich :)

ocenił(a) serial na 8
sd1291

Skompromitowałeś się, jest dokładnie na odwrót. Serial jest nudny dla ludzi prostych.

ocenił(a) serial na 10
TWill20

dokładnie :)

sd1291

Haha, niezły hejter. Po prostu nie zrozumiał tego serialu. Przełącz może lepiej na tvn albo polsat, tam znajdziesz programy pod Twój poziom :)

ocenił(a) serial na 7
sd1291

mam podobne wrazenia , co oni zrobili z tym serialem w 2 sezonie - porazka

pharaoh1

Nie jest to poziom pierwszego sezonu, ale jednak dalej jest całkiem nieźle. Radzę obejrzeć do końca drugi sezon, jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś.

nie ocenia się po okładce

użytkownik usunięty
moniek_sz

Nie ocenia się po okładce dlatego. Dlatego obejrzałem dwa pierwsze odcinki.

Dwa pierwsze odcinki to w tym przypadku właśnie okładka. Każdemu się podoba coś innego, przerzuć się więc na inny serial.

użytkownik usunięty
moniek_sz

ok obejrzę coś innego.

ocenił(a) serial na 9

Potem latają w pelerynach i walą się po mordach rozwalając Waszyngton i jest fajowsko :))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
Marekgdapl

jest już trailer 3 sezonu, Frank dostanie po uszach nie od byle kogo SPOILER http://www.youtube.com/watch?v=Eujwxh_r43E

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
tizi

"sznur"?

użytkownik usunięty
tizi

Aha aha ok załapałem mam kupić sznur i się powieść. Tego właśnie chcesz?

ocenił(a) serial na 9

Forumowiczów pytasz czy serial po drugim odcinku dalej jest nudny skoro sam zauważyłeś że ocenę ma przez nas wystawioną 8.6:-) a skoro dla Ciebie pierwsze dwa odcinki są nudne to nie jest to po prostu serial dla Ciebie i puść se co innego.

użytkownik usunięty
Julay

Akurat w niektórych przypadkach ocena nie jest żadnym wykładnikiem, weźmy na przykład takiego Ojca Chrzestnego przez wiele osób uważany jest za film nudny co nie zmienia faktu że jest to arcydzieło. Zadałem takie a nie inne pytanie ponieważ wiem że jest wiele serialów które rozkręcają się po kilku odcinkach.

Za wysokie progi dla ciebie, odpusc sobie i odejdz stad

użytkownik usunięty
dymam_was_od_lat

Widzę że nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie.

Alez my ci odpowiedzielismy - tylko najwyrazniej i tego nie zrozumiales

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10

Ja bym się raczej spytał, czego oczekiwałeś po serialu Politycznym. To nie kryminał o amerykańskich gliniarzach, a serial o gabinetowych intrygach, spiskach, etc.

To jakby przyjść na dramat do kina, i powiedzieć, że był do dupy, bo chciałeś obejrzeć komedie "lol! skąd takie wysokie oceny, to wcale nie było śmieszne"... - parafrazując twój zarzut o nudzie w House of Cards. Ten serial zdecydowanie nie jest dla ciebie, to po prostu inna kategoria, jak z muzyką, modą, co tam sobie chcesz.

użytkownik usunięty
Fatal_Bazooka

No masz rację polityka nie nie zbyt efektowny temat.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
szybkki

O dzięki koleś teraz nawet nie muszę oglądać serialu bo wszystko już wiem!

serial nabiera rozpędu po około 5 odcinku. Pierwsze kilka to wstęp raczej bez entuzjazmu. Trzeba przebrnąć.