Ja zapytałem wujka google: watch series online house of cards
A on mi odpowiedział: pierwsze słowo (link) do śmietnika, drugie do dziennika ;-)
jest strona taka strona ,, torrentz'' wpisz tam House of Cards s02e01 i ściągnij tam z tym że oglądałem z napisami angielskimi bo z polskimi nie da rady
download directly pobiera plik exe 0,5 MB, nie podoba mi się ;-) A klientów torrent nie chcę, coś nie tak robię?
ściągnij program utorrent za pomocą jego odtworzy ci i ściągne w miarę szybko plik ze strony torrentz
Znam ten program, kiedyś używałem, ale on chyba udostępnia innym, a ja tego nie chcę. Nic, dzięki za pomoc. Znam angielski, oglądam online. Jestem przy 3.odcinku.
A tego nie wiem, czy już są. Wyczytałem gdzieś, że są angielskie i ... chińskie
Rano przekopałam google i nie ma żadnych polskich napisów. Grupa Hatak która też robiła napisy do pierwszego sezonu jeszcze nawet nie zaczęła, więc nie wiem kiedy będzie się można spodziewać napisów. Jeżeli twój angielski jest dobry, to zrób jak ja i weź angielskie napisy . W tedy wszystko o wiele łatwiej zrozumieć. c;
Niby mam ten B2, ale trochę boję się że skopię odcinek, będę musiał zatrzymywać, wracać, itd. Chyba poczekam na polskie napisy.
Ja pół roku temu skończyłam B2, teraz jestem w C1. c; Ale z pierwszym odcinkiem powinieneś sobie poradzić, bo nie ma takich trudnych słów, dalej już troszeczkę trudniej. c;