Mógłby ktoś w dwóch zdaniach streścić, w co w końcówce drugiego sezonu zamieszany był Doug? No wyleciało mi to z głowy. Wiem, że wybajmował apartament jakiejś dziewczynie-o co z nią chodziło i jakiemu wypadkowi uległ?... Skleroza... Zacząlem trzecią serię i chcę oglądać z sensem, rozjmiejąc o co kaman :) Dziękuję.
Doug wynajmował mieszkanie prostytutce (byłej) by ja ukryć przed skandalem z Russo itp, po jakimś czasie miała dosyć sterowania jej życiem(sprawa zaszła za daleko kiedy jeden z hakerów ją namierzył i chciał ponownie ją gdzieś przewieść) wiec przy najbliższej okazji uciekła jednocześnie konkretnie zachodząc za skórę Dougowi (wylądował w szpitalu, dostał kilka razy kamieniem w głowę - a on ja kochał, cóż.. pewnie na swój sposób)
Bardzo dziekuje. Czyli.. ahaa tam doszlo do starcia, w ktorym on mocno ucierpial, ale rozumiem, ze ona jeszcze bardziej? Czy wlasnie nie-ocalala i szykuje sie dalszy dym z nia zwiazany?
Tak, kiedy chciał ją gdzieś przewieść wysiadła z auta i pobiegła do lasu, tam kilka razy uderzyła Douga i uciekła zabierając jego auto i zostawiając go półżywego..(będzie dalej dym ;) Jak wyglądały późniejsze ich losy nie wyjawiam, gdyż jak sam wspomniałeś dopiero zaczynasz 3 sezon ;) miłego oglądania!
Dziękuję za klasową odpowiedź. Miło. Teraz widzę te sceny jak mi rozjaśniono (łaś/łeś?) ;-) Miłego! Kurczę, nie mogę się już doczekać.