PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 181 tys. ocen
8,3 10 1 180804
8,2 53 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Warto?

ocenił(a) serial na 9

Ostatnio skończyłem 2 sezon Suits, a słyszałem wiele pozytywnych opinii na temat House of Cards. Warto zacząć?

Cohen12

obejrzałem na razie 3 odcinki i bardzo mi się podoba , jak oglądałeś też np. zakazane imperium i ci się podobało , to House of Cards też powinno ci się spodobać :)

ocenił(a) serial na 9
kokon303

Właśnie zastanawiałem się czy zacząć Zakazane Imperium czy też może House of Cards, ale po Suits zdecydowałem się na to drugie.

Jestem po pierwszym odcinku i szczerze mówiąc wciągnął mnie, także zabieram się za następny :)

ocenił(a) serial na 9
Cohen12

Oglądając ten serial czuje się jak praktykant u senatora Underwood'a, który jest moim przewodnikiem po świecie polityki.

użytkownik usunięty
Cohen12

HoC jest dobry, ale "Zakazane imperium" to klasa sama dla siebie. Jeden z najlepszych seriali jakie widziałem. Skoro już zacząłeś to ok, ale "Boardwalk empire" to jest must-see serialowy.

ocenił(a) serial na 6
Cohen12

Ja właśnie skończyłem HoC i nie uważam go za tak wybitne arcydzieło, zupełnie nie wiem dlaczego ma tak wysoką ocenę. Pewnie dlatego że gra Spacey to jest +2 do ogólnej... Nie polecam

ocenił(a) serial na 8
Cohen12

Wkrecilo cie suits to i House of cards napewno da rade, mi osobiscie oba seriale przypadły do gustu