PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 181 tys. ocen
8,3 10 1 180816
8,2 53 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Zoe i ... 4 odcinek

ocenił(a) serial na 10

jestem po 4 odcinku, jutro praca, ale ja twardo oglądam dalej... Nawet nie zaczęłam myśleć nad ich romansem a tu... no jestem w szoku...

użytkownik usunięty
jocisko

Też właśnie obejrzałam 4 odcinek i jestem w szoku!! Jeżeli naprawdę się bzyknęli, choć wszystko na to wskazuje, to zacznę nimi gardzić. Ona mnie zaczęła denerwować w momencie, gdy w smsach wysłała mu buziaki, ale wierzyłam w to, że jest w stanie się jej oprzeć... Niestety, gorzkie rozczarowanie;/
Wychodzi na to że Frank jest hipokrytą, bo dopiero w 1 odcinku mówił, że kocha swoją żonę bardziej niż rekiny krew.... Hmmm faktycznie, zakochany w ch.uj! Już go nie lubię :-( A ma tak śliczną, atrakcyjną i zadbaną kobietę.

ocenił(a) serial na 10

Oglądaj dalej :) Ja już obejrzałam cały serial. I istota związku Claire i Franka nie jest taka tradycyjna. I tu raczej nie on opiera się jej, tylko podejmuje decyzje o zabawieniu się. Ona natomiast no ujmijmy to ma żądze władzy.

użytkownik usunięty
jocisko

Fakt, że trochę spoilerujesz, bo obejrzałaś, no trudno... Ale co do Zoe to można się domyslić, jaka z niej parszywa dzi.wka :-D

ocenił(a) serial na 10

W ogóle nie spoileruję. Natomiast Ty jesteś uprzedzony do Zoe ;)

użytkownik usunięty
jocisko

Obejrzałam. Uprzedzona? Nie, zwyczajnie jej nie lubię i jest brzydka ;] Ale dobrze, że jest w serialu.

ocenił(a) serial na 10

Też nie jestem fanką urody tej pani w serialu. Jest ładna, ale wygląda tak młodo, że aż za młodo. Pasowałabyby mi starsza osoba do tej roli. Tzn wyglądająca na starszą.

użytkownik usunięty
jocisko

Ile ona ma lat, ze 30? Albo pod trzydziestkę. Akurat idealnie pasuje do piernika Kevina :-) O to chodziło, żeby był taki kontrast, muszą wzbudzać kontrowersje

ocenił(a) serial na 10

Ona ma 30, ale wygląda na ledwo ponad 20...

ocenił(a) serial na 10

To nie jest takie proste jak się wydaje, zresztą wbijaj na 5 odcinek, początek.

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Pytanie poza tematem, wsyzstkie odcinki 2giego sezonu wchodzą 14 lutego na netflixa?

ocenił(a) serial na 10
TWill20

Tak ;)