PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 179988
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

nie wiem jak Wy, ale ja ma nadzieję, że Frankowi i jego Żonce w końcu się noga powinie...

krzys81

Czy koniecznie na polskim portalu trzeba pisać po angielsku? Zwłaszcza jeśli nie opanowało się tego języka w stopniu podstawowym.

ocenił(a) serial na 8
krzys81

Dagny_Juel
Dokładnie ;) "beter not spiki inglisz if ju dont noł hał tu du it"
Dobra koniec złośliwości. Osobiście również mam nadzieję, że Franka i jego suczą żonkę wreszcie ktoś zdemaskuje.

ocenił(a) serial na 7
faderrdk

Macie oboje rację, mea culpa, pomroczność jasna. nie popisałem się. dobra, koniec samokrytyki ;)
co do tematu postu - trudno Franka nie podziwiać - przede wszystkim za talent do manipulacji innymi, co tylko pokazuje, że cała reszta jest nie wiele lepsza od niego - on tylko umie ich pchnąć do każdej podłości, bo zmuszać za bardzo to on nikogo do niczego nie musi....trochę przerażający są on i jego żonka

ocenił(a) serial na 10
krzys81

Nie wiem gdzie to napisać, ale jakoś ta rola tak na mnie działa, że razi mnie Kevib Spacey, gdy wypłacam pieniądze z bankomatu. On się tam uśmiecha, a ja cały czas widzę Franka.

ocenił(a) serial na 7
jocisko

ja zmieniłem bank :)

ocenił(a) serial na 10
jocisko

To samo stwierdziłem jak zobaczyłem KS na bilbordach. Co za jełop z BZWBK wpadł na pomysł żeby zatrudnić go w reklamie banku? Owszem świetny aktor, ale obecnie identyfikowany z HoC gdzie czyni machloje i spiski. Jak to ma się kojarzyć z dobrym bankiem? Trzeba też spojrzeć z tej strony że HoC ogląda może 1 % Polaków. Ale dla mnie totalny zły wybór. Ogólnie mnie nie przekonują "gwiazdy" do skorzystania z jakiejkolwiek oferty trzeba zacząc.

ocenił(a) serial na 10
beenewbeniu

On chociażby z "Siedem" się kojarzy źle xd