PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 180011
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

Oglądnąłem drugi sezon i serial ogólnie rzecz biorąc jest niezły ale... główni bohaterowie tzn. parka
underwood jest bardzo irytująca. Takie podstępne, przewrotne i popaprane żmije chyba w
laboratorium wyhodowali;-)

Ale wracając do tematu. Kto Was bardziej wkurza w serialu. Frank czy jego żona?
Wg mnie gorszym człowiekiem po mimo wszystko jest żona Franka.

ocenił(a) serial na 9
heisenberg_filmweb

Nie wiem jak można spytać "Kto Was bardziej wkurza w serialu. Frank czy jego żona?" - są to dwie rewelacyjne postaci i esencja tego serialu. Ja np. w jakimś stopniu utożsamiam się z Frankiem mimo tego, że nie jest on pozytywnym i nieskazitelnym bohaterem - ale właśnie to mi się w nim podoba. Jeżeli już mowa o irytujących bohaterach to już raczej należało by mówić o Zoe Barnes, a nie o Underwoodach.

ocenił(a) serial na 7
krimo7

Skoro utożsamiasz się z Frankiem to Komorowski musie się Ciebie obawiać bo pewnie już knujesz jakiś spisek;-)

ocenił(a) serial na 9
heisenberg_filmweb

haha :) determinacja Franka jest wzorcowa i przyda się w dążeniu czy to do sukcesu zawodowego czy politycznego

ocenił(a) serial na 9
heisenberg_filmweb

Ja bym nie dał rady obejrzeć serialu, którego główni bohaterowie mnie wkurzają. Wielki Szacun dla Ciebie.

ocenił(a) serial na 7
Jimbo88

Serialu czy filmu nie ogląda się przecież wyłącznie dla głównych bohaterów. O tym czy coś jest dobre decyduje fabuła, dialogi czy też postacie. HOC jest dobrym serialem ale główne postacie są dla mnie irytujące i mam nadzieje że w trzecim sezonie nastąpi ich spektakularny upadek. Upadek z wysokiego konia najbardziej boli;-)

heisenberg_filmweb

oglądnąłeś?

heisenberg_filmweb

Oboje są siebie warci. Dlatego ciągle sa razem, podejrzewam. Lubię tę parkę, są tacy doskonali w swoim wyrachowaniu i knuciu.
Jesli chodzi o aktorów - Spacey i Wright są swietni, zwłaszcza Wright zrobiła na mnie duże wrazenie w tym serialu.

heisenberg_filmweb

ciekawe czy będzie jak u Urquhartów?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem