PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620036}

House of Cards

2013 - 2018
8,3 180 tys. ocen
8,3 10 1 179988
8,2 47 krytyków
House of Cards
powrót do forum serialu House of Cards

koncze ogladac 3 sezon i jednak sie nie zgadzam z tym ze jest on socjopata, zabil tylko 2 osoby:) i jak by to nie brzmialo to prezydenci obecnie urzedujacy na swiecie w tzw wolnych krajach zachodu maja czesto o wiele wiecej krwii na rekach niz nasz bohater. co z tego czy zabijasz wpychajac kogoas pod pociag czy naciskaja czerwony przycisk. btw osoby ktore frank zabil wlasnorecznie byly dla niego takim samym zagrozeniem i gdybym on tego nie zrobil one by go zabily - doslownie, bo zgnil by w wiezniu wiec w sumie jeszcze gorzej. frank dostosowal sie do swiata w ktorym nie przyszlo mu ale chcial sie znajdowac i gra wedle regul ktore w nim obowiazuja. niekoniecznie to popieram bo mogl sobie wybrac inne zycie, a wydaje mi sie ze koniec koncow zostanie sam albo ze swoja po.bana zonka i wcale szczesliwy nie bedzie. serial jest swietny. goraco polecam rowniez boss ktory chyba byl pierwowzorem i jest rownie mocny. pzdr

ocenił(a) serial na 10
goraca_bulka

skonczylem wlasnie ogladac 3 sezon, ostatni odcinek naprawde rewelacja wedlug mnie najlepszy z calej serii ale, osobiscie nie spodobalo mi sie jednak ze doug nie puscil rachel, ok istnialo moze jakies minimalne ryzyko ale.....scena franck vs claire na koniec majstersztyk