To jest Kino klasy B! Ilość głupich scen akcji błaga o litość dla inteligencji widza! To że te wojaki wyglądają jak w amerykańskich filmach o niczym nie świadczy bo niestety zachowują się jak patafiany bez muzgu ! Scena w szpitalu ,błagam ,błagam nie obrażajcie mnie ,nie plujcie w twarz i Mówię to mimo iż oglądałem film z nastawieniem na rozrywkę ,ale ilość kretynizmu poraża nie będę wymieniał ale powiem tak ,jeden bandzior zaorał oddział specjalny który zachowywał się jak ODDZIAŁ NIEDOROZWINIĘTY ! Fabuła totalnie pretekstowa ,jak by ktoś myślał zróbmy tak to będzie co pokazać w następnej scenie a potem tak to w następnej też i to niestety CZUĆ wszystko na siłę ! Niestety głowny bohater Gwiazda ma tak FATALNIE NAPISANĄ POSTAĆ że współczuję aktorowi ,tego bohatera nie da się lubić ,wręcz odwrotnie jak by dostał kulkę w łeb to nikogo by to nie obeszło ,jak można napisać tak tragiczną postać totalna deprecha ,kogo obchodzą losy jakiegoś przegrywa ! Serial jest depresyjny zero pozytywów wszystko do dupy! Mógł się sprawdzić jako czysta rozrywka ale niestety zawodowi żołnierze ganiają się tutaj wokół stołu z bandziorem i wszyscy mają broń dla mnie to zbyt wiele GŁUPOT ! Smutne jest to że dziś mamy taką technikę że można poświęcić 5 min dłużej dograć to tak żeby wyglądało dobrze , skoro mogli dopieścić sceny walk wręcz które wyglądały dobrze to dlaczego tak nie równo w stosunku do scen akcji z bronią DRAMAT ! 5/10!