swietny serial sensacyjny, fajnie zagrany z ciekawa fabuła.
Do "malkontentów", nie wszystko musi dotykac hiper duper meta parabolicznych wartości, żeby spełniało swoje przeznaczenie i było w tym dobre. To jest serial SENSACYJNY!
Jest poprostu przeciętny a gra aktorska mocno niestabilna, oglądając odnosiłem wrażenie że każdy aktor jest wyciągnięty z innego planu i ma inną wizje na ten serial
chlop dal bad boys 7 gwiazdek a temu 5, człowieku nie masz pojęcia o czym piszesz
Bo ci idioci ocenili serial zanim wyszedł na podstawie tego, że gra w nim Witkowski, którego jak widać nie lubią.
To jest coś co psychiatrzy powinni zbadac: jak nie aktor nie taki, to sceny nie takie a to znowu promocja Ukrainy. Nie wiem co robi ktoś kto wymyśla takie bzdury, ale zakładam, że nie ma co w życiu robić
Cały filmweb przesiąknięty jest jakimiś rasistami, konfederatami i innymi ludźmi z zaburzeniami. Powinni blokować nowe konta, które od razu po założeniu wystawiają ocenę 1
Nie mają co robić to hejtuja. Niektóre dzieci jak w szkole kogoś hejtuja to potem mówią do dziecka żeby się przyzwyczajało, bo tak wyglądają oceny w talent show. Szczęka opada
Logika leży i to na tak wielu poziomach i tak często i tak fundamentalnie, że nijak nie da się tego obronić nawet w sensacji, gdzie wiele się wybacza i wiele kupuje dla dobra rozrywki. Natomiast gra aktorska poniżej krytyki. Dramat pomimo kilku przykładów.
No ok, taka twoja opinia. Nie wiem dlaczego "na pewno", ale w czym taka głupia strzelaninka z dziadowskimi aktorami jest lepsza od Smarzowskiego? Weźmy choćby Drogówkę, bo podobna tematyka. Toż to drogówka, może poza efektami specjalnymi zamiata ten film w każdym calu. I na grze aktorskiej i dramaturi, i napięciu, i wiarygodności historii, i oddania realiów. No i do tego drogówka ma jeszcze coś ponad rozrywkę, dodatkowe warstwy znaczeniowe. A tutaj ot płytki filmik.
Przy czym nie zrozum mnie źle. OK podobał ci się, masz prawo. Ale takie kategoryczne, że jest "na pewno lepszy" kłuje w oczy.
drogówka dla mnie to film w którym na pierwszym planie lecą same kur... , chlanie i ru....nie. Realiów nie ma tam za grosz. Totalnie oderwany i przerysowany do kwadratu, jak wszystkie filmy Smarzowskiego, a jedyny dobry film Vegi to Służby specjalne i może Pitbulle, ale też mają nierówny poziom.
serial do dupy! nie znam tych "gwiazd" bo nie ogladam polskich marnych wypocin! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr co za debilstwo!
Szczerze to ja się dziwię skąd dużo pozytywnych ocen. Fabuła, gra aktorska, prowadzenie kamery, ujęcia - to jest tak do dupy, że serial ratują tylko sceny akcji - mimo, że są mocno przekoloryzowane.
Po prostu nie było tu niczego, co by mnie zaskoczyło. Fabuła? Jak każda inna: rozgrywki między gangsterami i gliniarzami. W tle banalny romans, ostre dymanie itd. Jak zwykle. Schemat i przewidywalność. Takich filmów na świecie były już chyba setki. Za trzy rzeczy mogę pochwalić ten film: Witkowski (jego przeciwieństwem była ta Ukrainka - beznadziejna rola), brak woke i bez szastania wulgaryzmami w co drugim zdaniu. No, ale to za mało. Oczywiście rozumiem, że fanom filmów akcji mógł się bardziej spodobać, bo w sumie i tak oglądają każdy, nawet z Seagalem :).
Pierwsze dwa odcinki do sceny w szpitalu mówię super akcja, jazda bez trzymanki. Im bliżej końca tym fabuła zaczęła się rozłazić a stopień absurdu wzrastać. Końcówka totalne rozczarowanie, taki upadek głównego bohatera.
Jeżeli to jest fajna fabuła to widz cofnął się mentalnie, uwstecznił a tym co to produkują w to graj! Żenada to mało powiedziane to dzieło.