Idź przodem, bracie
powrót do forum 1 sezonu

swietny serial sensacyjny, fajnie zagrany z ciekawa fabuła.
Do "malkontentów", nie wszystko musi dotykac hiper duper meta parabolicznych wartości, żeby spełniało swoje przeznaczenie i było w tym dobre. To jest serial SENSACYJNY!

caSSius

Witkowski im nie pasuje

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
adrian_a_fw

Ty to chyba jesteś jakiś zaburzony

ocenił(a) serial na 5
caSSius

Jest poprostu przeciętny a gra aktorska mocno niestabilna, oglądając odnosiłem wrażenie że każdy aktor jest wyciągnięty z innego planu i ma inną wizje na ten serial

ocenił(a) serial na 9
dandan108

chlop dal bad boys 7 gwiazdek a temu 5, człowieku nie masz pojęcia o czym piszesz

ocenił(a) serial na 8
caSSius

Bo ci idioci ocenili serial zanim wyszedł na podstawie tego, że gra w nim Witkowski, którego jak widać nie lubią.

ocenił(a) serial na 10
caSSius

To jest coś co psychiatrzy powinni zbadac: jak nie aktor nie taki, to sceny nie takie a to znowu promocja Ukrainy. Nie wiem co robi ktoś kto wymyśla takie bzdury, ale zakładam, że nie ma co w życiu robić

ocenił(a) serial na 8
Anna_Karcz_fw

Cały filmweb przesiąknięty jest jakimiś rasistami, konfederatami i innymi ludźmi z zaburzeniami. Powinni blokować nowe konta, które od razu po założeniu wystawiają ocenę 1

ocenił(a) serial na 10
doroti

Nie mają co robić to hejtuja. Niektóre dzieci jak w szkole kogoś hejtuja to potem mówią do dziecka żeby się przyzwyczajało, bo tak wyglądają oceny w talent show. Szczęka opada

ocenił(a) serial na 4
doroti

Co to za lewackie idiotyzmy?

ocenił(a) serial na 8
doroti

Idźmy dalej. Powinni za to odpowiadać karnie.

ocenił(a) serial na 4
caSSius

A wystarczyłoby, by nie urągało logice.

ocenił(a) serial na 4
bla_kro

Logika leży i to na tak wielu poziomach i tak często i tak fundamentalnie, że nijak nie da się tego obronić nawet w sensacji, gdzie wiele się wybacza i wiele kupuje dla dobra rozrywki. Natomiast gra aktorska poniżej krytyki. Dramat pomimo kilku przykładów.

ocenił(a) serial na 7
Foryster

Na pewno lepsze to niż filmy Vegi czy Smarzowskiego.

ocenił(a) serial na 4
tentego

No ok, taka twoja opinia. Nie wiem dlaczego "na pewno", ale w czym taka głupia strzelaninka z dziadowskimi aktorami jest lepsza od Smarzowskiego? Weźmy choćby Drogówkę, bo podobna tematyka. Toż to drogówka, może poza efektami specjalnymi zamiata ten film w każdym calu. I na grze aktorskiej i dramaturi, i napięciu, i wiarygodności historii, i oddania realiów. No i do tego drogówka ma jeszcze coś ponad rozrywkę, dodatkowe warstwy znaczeniowe. A tutaj ot płytki filmik.

Przy czym nie zrozum mnie źle. OK podobał ci się, masz prawo. Ale takie kategoryczne, że jest "na pewno lepszy" kłuje w oczy.

ocenił(a) serial na 7
Foryster

drogówka dla mnie to film w którym na pierwszym planie lecą same kur... , chlanie i ru....nie. Realiów nie ma tam za grosz. Totalnie oderwany i przerysowany do kwadratu, jak wszystkie filmy Smarzowskiego, a jedyny dobry film Vegi to Służby specjalne i może Pitbulle, ale też mają nierówny poziom.

ocenił(a) serial na 9
bla_kro

człowieku dałeś wrooklyn zoo 8 gwiazdek Ty nie masz prawa do komentowania XD

caSSius

bo Witkowski to drewno odrzuca

ocenił(a) serial na 1
caSSius

serial do dupy! nie znam tych "gwiazd" bo nie ogladam polskich marnych wypocin! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr co za debilstwo!

ocenił(a) serial na 4
caSSius

Szczerze to ja się dziwię skąd dużo pozytywnych ocen. Fabuła, gra aktorska, prowadzenie kamery, ujęcia - to jest tak do dupy, że serial ratują tylko sceny akcji - mimo, że są mocno przekoloryzowane.

ocenił(a) serial na 4
caSSius

Po prostu nie było tu niczego, co by mnie zaskoczyło. Fabuła? Jak każda inna: rozgrywki między gangsterami i gliniarzami. W tle banalny romans, ostre dymanie itd. Jak zwykle. Schemat i przewidywalność. Takich filmów na świecie były już chyba setki. Za trzy rzeczy mogę pochwalić ten film: Witkowski (jego przeciwieństwem była ta Ukrainka - beznadziejna rola), brak woke i bez szastania wulgaryzmami w co drugim zdaniu. No, ale to za mało. Oczywiście rozumiem, że fanom filmów akcji mógł się bardziej spodobać, bo w sumie i tak oglądają każdy, nawet z Seagalem :).

ocenił(a) serial na 9
caSSius

Pierwsze dwa odcinki do sceny w szpitalu mówię super akcja, jazda bez trzymanki. Im bliżej końca tym fabuła zaczęła się rozłazić a stopień absurdu wzrastać. Końcówka totalne rozczarowanie, taki upadek głównego bohatera.

ocenił(a) serial na 2
caSSius

Jeżeli to jest fajna fabuła to widz cofnął się mentalnie, uwstecznił a tym co to produkują w to graj! Żenada to mało powiedziane to dzieło.

caSSius

Chyba szwankuje Ci trochę logika. Serial ma średnią 7,3, Ty oceniłeś na 8. Widzisz tu jakąkolwiek rozbieżność?