że Jenna wybierze Matty'iego. Nie wiem jak wy ,ale dla mnie to oczywiste.
Dla mnie nie do końca.
Mam wrażenie, że teraz Jenna i jej matka na chwilę wrócą do tych "pierwszych", aby przekonać się, że tak naprawdę kochają "drugich".
Główna bohaterka uświadomiła sobie, co czuje do Jake'a. Myślę, że ten pocałunek z Matty'm to była taka bardziej wypadkowa smutku po rozstaniu i starych czasów.
Teraz tylko muszą rozwiązać te wszystkie nieporozumienia i będzie happy end.
Jake i ojciec Jenny zawalczą o swoje kobiety.
Nie mogę się doczekać!
Dokładnie to samo myślę:) Może być np, że rodzice Jenny się pogodzą i ona w końcu też zda sobie sprawę, że kocha swojego Jake'a :))) Ten serial jest w końcu o dojrzewaniu, a więc także i dojrzewaniu jeśli chodzi o uczucia. Matty był jej pierwsza miłością, wcześniej się w nim podkochiwała, bo był przystojny ( i jak sama przyznała pokochała go gdy uprawiali seks, WTF??? ). Z Jake'em jest inaczej, na każdym kroku udowadniał jej, że ją kocha i jak wiele może dla niej zrobić, teraz tylko ona musi sobie uzmysłowić, że to on jest tym właściwym. Dla mnie inne zakończenie nie miałoby sensu :) Chociaż może się też skończyć inaczej i Jenna zostanie z wąchającym swoje pachy bożyszczem licealistek :/
Zgadzam się z Waszymi wypowiedziami . ;) Mam nadzieje, że wybierze ostatecznie Jake'a. : D
I ciągle nurtuje mnie pytanie kto pisze komentarze na blogu Jenny : p .
No własnie a kogo podejrzewacie? Kto moze pisać komentarze? Skoro nikt sie nie spodziewał ze mama Jenny pisała te listy to moze teraz kometuje to jej ojciec? ^^ jakie macie sugestie?
Ja też bym obstawiała Ojca. Jedyna postać która mogła by na serio pisać. Wątpie , że "chłopiec gej " by aż tak chciał jej pomóc i mieszać się w jej życie. ;p To zapewne ktoś z głównych aktorów.
No wiesz - ojciec też w tym sezonie dużo się nie pokazuje.
Matka napisała już list. Wątpię by ojciec teraz się do tego mieszał - już wie, do czego może doprowadzić takie ingerowanie w sprawy Jenny.
Po odcinku z obozem kościelnym myślałam, że to będzie Clark lub Lissa. Niestety, nie jest ich wiele w serialu, co przysparza mi wątpliwości. Wydawało mi się, że będzie ich trochę więcej.
W takim razie...ludzka strona Sadie?
Jest oddzielny wątek o komentującym bloga Jenny, są ciekawe teorie :)
http://www.filmweb.pl/serial/Inna-2011-578173/discussion/TAJEMNICZY+GO%C5%9A%C4% 86+NA+BLOGO+JENNY...,1958654
Wracając do głównego tematu to ja sądzę tak jak autor że Jenna wybierze Matty'ego. Przypomnijcie sobie trailer. W jednej scenie widać jak jenna całuje się z Mattim w kuchni a tej sceny jeszcze nie było. Generalnie od początku mu kibicuje a jenna w 8 odc. przyznała że się w nim jeszcze nie odkochała. Za 3 tygodnie nasze wątpliwość zostaną rozwiane, ale przecież będzie jeszcze 3 sezon a scenarzyści mają bogatą wyobraźnie;p
Ta scena jeszcze o niczym nie przesądza:) to przecież równie dobrze może się dziać w wyobraźni głównej bohaterki, Jake'a lub Matty'ego, a nawet gdyby scena była prawdziwa to wątpię, że w ten sposób twórcy serialu by tak zaspoilerowali końcówkę, może to taka zmyłka :) Może być rzeczywiście tak, że Jenna nie wybierze nikogo i zdecyduje się przez jakiś czas być sama, co daje scenarzystom pole do popisu w 3 sezonie. No bo jeżeli już teraz będzie happy end z jednym lub z drugim to co takiego może dziać się w następnych odcinkach?
Ale i tak jestem za Jake'em, po wczorajszym odcinku jeszcze bardziej! Matty i jego tłumaczenia, że wcale go nie zdradził. A jak próbował odbić Jennę gdzieś w 3 odcinku to niby był wtedy lojalny wobec kumpla? No i jego : "I f***d your girlfriend!!!", żałosne!
mogłaby zostać w zawieszeniu... zgadzam się, a w 3 sezonie pojawi się ktoś jeszcze... jedyne, co może sugerować, że cały serial kręci się wokół J i M mamy w samym nagłówku... :)
też mi się jakoś zdaje,że trudno jej będzie dokonać tego wyboru... może zrobi to w ostatnim odc. sezonu, ale raczej nie w następnym... poza tym tam będzie gdzieś ta scena chłopaków, w której obaj mówią, i still love Jenna... a to w kuchni... hm.... ta... to dopiero będzie... a w jakiej formie to się okaże...
Ja tez myslę, ze nie wybierze nikogo i w następnym sezonie będą się wszyscy tak długo mijać na korytarzu az wreszcie Jenna wybierze... (...wolałabym Jake'a, ale jestem realistką - takie filmy kończą się związkiem z Matti-podobnymi)