PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Hej!!! Jak myślicie, kto czyta blog Jenny??? Kto to może być??? Ten ktoś ewidentnie dobrze ją zna... Ciekawe, co będzie w następnym, tj. trzecim odcinku... już dawno na żaden serial ie czekałam tak niecierpliwie, a czas między kolejnymi odcinkami, wiem, że to tylko siedem dni, ale to jak dla mnie za długo...

Kto czyta blog??? jakieś sugestie??? czekam!!! Może jej tata???

fleur_de_lies

Jeśli to byłby jej ojciec to byłoby całkowicie pokręcone :) Zgadzam się z tym co napisałaś, w okręgu moich podejrzeń znalazła się Valerie, Matty oraz Lissa :) Wątpię by była do Sadie, bo ona jest raczej bezpośrednia, Jake jest zbyt "ślepy" by zauważyć cokolwiek, a jej przyjaciółki wydawały się być równie zaskoczone. Myślałam o matce J., ale wydaje mi się to być niemożliwe, gdyż ma ona już wystarczająco dość "pomagania" i wtrącania się w życie córki :)

ocenił(a) serial na 8
Poolaxoxo

Ja tak sobie myślę, że to może być ojciec... bo on się o Jennę naprawdę martwi... Fakt, że to pokręcone, ale... Ming i Tamara odpadają, jeśli już któraś z nich to Ming... Valeri? ona jest chyba zbyt nierozgarnięta żeby tak działać... Lissa??? ona chyba też nie... taka "blondynka" z niej (żeby nie było też mam naturalnie taki kolor włosów;), Sadie??? możliwe, ona ma takie dwa oblicza co było widać po tej akcji z zeszytem posiłków i z tym wyznaniem w Sylwestra... Pasowałaby, chociaż może wolałaby coś popsuć J. , Matty, nie może być, boo wiedziałby wszystko o sobie i J, a tak nie jest..., Słodki Jake??? NIE!!! O jest strasznie slepy! nawet Sadie idziała, ze między Mattym a Jenna coś jest a ten co? Jak on mógł nic nie zauważyć?! Choćby na balu? Oboje patrzyli na siebie ze łzami w oczach a ten nic... wiem, że blondyn, ale aż taki??? Bosze!!! Mama J, dla mnie odpada. ah... sama już nie wiem...

ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

Dokładnie ten sam problem mnie nurtuje na początku myślałam, że może Jake, ale może dlatego że chciała bym żeby to był on, ale faktycznie nie pasuje. Teraz myślę że to Sadie, gdzieś nawet w wywiadzie mówiła żeby dać jej szanse i może okaże sie nie tak podła na jaką się wydaje. Więc może chodziło o to (:

ocenił(a) serial na 8
czabels

Możliwe, ona akutra w J nie lubi tylko tego, że Matty ją kocha i to, że może jeść co chce...:)

ocenił(a) serial na 5
fleur_de_lies

Ja chcę podłej Sadie, żadnych komentarzy! :P
Stawiam na Jake'a.

ocenił(a) serial na 6
fleur_de_lies

jak pojawił się pierwszy komentarz od razu pomyślałam o Mattym, pasuje mi do tej roli, jedyne co może go potencjalnie skreślić to to, że blog zawiera wiele postów o nim, o których on ewidentnie nie wie... innych podejrzeń póki co nie mam, czekam na następny odcinek! :)

ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

to będzie ten koleś w koszulce Jenna lives hahaha :D a tak na serio to nie mam pojęcia

ocenił(a) serial na 7
aczkolwieczka

Też o nim pomyślałam ;-)

ocenił(a) serial na 6
fleur_de_lies

Matty, Sadie (ta jej bardziej ludzka strona) lub Jenna Lives. To może być również anonim, który po prostu czyta jej bloga.
Pasuję również jej tata - taka "dobra wróżka". Komentarze pojawiają się nadzwyczaj szybko, więc to może być ojciec grasujący przy komputerze wiedząc, że jego córka w tej chwili bloguje.
Znając życie, dowiemy się pod koniec sezonu.

ocenił(a) serial na 8
Gleek99

to na pewno nie jej tata. Jenna pisala na blogu o tym ze jej matka napisała ten wredny list (odc 1 - dylemat - wybaczyc czy zapomniec), a on byl kompletnie zazskoczony w 2 odc

ocenił(a) serial na 9
fleur_de_lies

Ja stawiam na Sadie. To ona domyśliła się że łaczy coś Jenne i Mattiego. Jake to na pewno nie jest, jest on zbyt głupi by zauważyć że ona wogóle bloga prowadzi. Matty też może być bo on wie o blogu. Możliwa jest też opcja z tatusiem. MATTY TEAM

ocenił(a) serial na 10
jusia415

Mi sie wydaje że to nie jest, ani Sadie, ani Matty, Jake, tylko znów jakieś wielkie zaskoczenie.
Ale napewno jest to ktoś kto sekrety zna... więc ja ku. nie wiem :D

fleur_de_lies

Ja stawiam na Matty'ego. Chociaż, może faktycznie Sadie.. kurde, przez Was zwątpiłam :D

fleur_de_lies

Ja myślę, że to właśnie Sadie, choć znając scenarzystów, to mogą dowalić coś tak niespodziewanego, jak ten list napisany przez matkę (: Choć mam też nadzieję, że to może ten koleś sprzedający koszulki, ogólnie chciałbym, żeby jego wątek trochę bardziej rozwinęli.

ocenił(a) serial na 10
pietrox2

Mi się wydaję, że albo Matty albo ten cały "Jenna Lives", który ma z lekka obsesję na jej punkcie :D

meel

też stawiam na Sadie i na jej ludzką stronę ;).. chociaż ojciec Jenny też jest możliwy :P.. może dobrze ukrywał to, że wie z bloga, że to matka Jenny napisała ten list i czekał, aż ona sama się przyzna.

ocenił(a) serial na 8
mrsCamilly

może faktycznie to Kail? no" Jenna Lives", chociaż teraz to już "take it outside":P alb o Sadie... albpo jakiś kompletnie nieznajomy gość, ot taka niespodzianka chociaż pierwszą moją myślą był jej ojciec :) wyobrażam sobie jak siedział przy kompie od czasu wypadku Jenny i śledził jej losy... :D ciekawe kiedy wróci do domu... btw... nie mogę się doczekać next episod, będzie fajny ;P

fleur_de_lies

Też mi się wydaje,że będzie to jej ojciec,albo Matty;p

fleur_de_lies

A mnie się wydaje, że ten koleś co jest jej "stalkerem", Jenna Lives i te sprawy

rowspa

Ja obstawiam Matty'ego! Jakoś tak zajeżdżają mi Nim te komentarze :D

rowspa

też tak sądzę ;p

ocenił(a) serial na 8
moonisiaa07

A czemu Matty??? Swoją drogą,fakt, że Jenne zna... w ostatnim odcinku to było widać...:p he he... she,s alergic...

fleur_de_lies

odpisałam użytkownikowi rowspa. Uważam że to ten taki mroczny koleś który miał kapelę z imieniem Jenny ;p

ocenił(a) serial na 6
moonisiaa07

A ja po czwartym odcinku mam wrażenie, że tajemniczym gościem na blogu Jenny jest...chłopiec-gej, który podniósł naszą bohaterkę na duchu podczas obozu religijnego. Nie chciałabym go tak nazywać, ale po prostu nie pamiętam jego imienia. To wcześniej była dość epizodyczna postać, ale może teraz będzie na naszych ekranach gościć częściej?
Chłopak wydaje się ciepły i chce dobrze dla Jenny.
Ewentualnie podejrzewam jeszcze Sadie lub ( również po odcinku z obozem) Lissę.

ocenił(a) serial na 8
Fabulous_Killjoy

On ma na imię Clark:)

ocenił(a) serial na 6
fleur_de_lies

A więc ja stawiam na Clarka :)

ocenił(a) serial na 7
Fabulous_Killjoy

to nie Matty, bo wiedziałby, że Jenna dalej coś do niego czuje. swoją drogą bardzo pasuje mi do niego, ale to byłoby dziwne. chyba że nie chodzi o to, co czuje do niego Jenna, ale co on czuje do Jake'a jako swojego najlepszego kolegi. z początku wszystko sabotażował, kiedy się dowiedział z bloga, ale teraz zrezygnował na rzecz Jake'a. nie, to już przesłodzone :D
nie Jake, bo wiedziałby to samo, co Matty :)
Tamara nie wydaje się na tyle sprytna, żeby anonimowo komentować blog Jenny. Ming chyba w ogóle się nie wlicza. Matka za bardzo już namieszała, a ojciec chyba nie pakowałby się na osobisty teren córki, przynajmniej na takiego wygląda. Sadie musi być Sadie, wydaje mi się, że ta jej lepsza strona obnaża się tylko przy Mattiem. Lissa jest głupiutka, nie dajmy się zmylić mądrościami z poprzedniego odcinka :)
Zostaje Clark, ale musieliby chyba rozwinąć jego wątek, jeśli miałby być tajemniczym komentatorem.
i ten świr Jenna Lives.

ocenił(a) serial na 7
Fabulous_Killjoy

Miałem napisać dokładnie to samo, pojawił się w pierwszym sezonie bardzo epizodycznie, w nie wiem, dwóch odcinkach? A teraz nagle dali mu sporawą rolę drugoplanową w jednym odcinku, jakby starając się go unaocznić widzom. Jak dla mnie on jest głównym "podejrzanym".

ocenił(a) serial na 8
nikike

a ja mysle ze tajemniczym gosciem na blogu Jenny jest jej ta ciotka, czy przyjaciolka jej mamy. nie wiem jak ma na imie. ale ta co teraz bedzie brala slub,.

ocenił(a) serial na 7
shiva89

A czemu niby? To by było trochę bez uzasadnienia. Już prędzej Valerie.

ocenił(a) serial na 8
nikike

bo jest najmniej podejrzana osoba...a ja wlasnie zawsze podejrzewam najmniej podejrzana:):P

ocenił(a) serial na 7
shiva89

W sumie tak było z tym listem. Cóż, zobaczymy co nam zgotują scenarzyści.

shiva89

Więc to równie dobrze może być jakiś nauczyciel ;p

ocenił(a) serial na 8
Hmm_Ciastko

po najnowszym odcinku....chcialabym zeby to byl Matty...ale wydaje mi sie ze to Ben...
w nastepnym odcinku ma wybierac...pewnie nikogo nie wybierze,,,a ja chce Matteigo.......

ocenił(a) serial na 8
shiva89

Ben?! Ten Ben???!!! Jej matki??? toby było chyba zbyt duże WOW!!! i jakim sposobem??? w last episode ten SOMEONE napisał Jennie, że jej nie nienawidzi i, że ją zna. Jenna podejrzewała Jake, ale to nie on. Nie wiem, kto to, ale Jenna chyba podejrzewa, że..... damdamdamdam.... and the winner is :
Sadie Saxton!!!
but maybe i'm wrong... :)

ocenił(a) serial na 9
fleur_de_lies

Kurde ciekawe czy to Sadie...
A ta pedagożka tzn teraz już derektorka to odpada?

ocenił(a) serial na 8
fleur_de_lies

ogladalam bez napisow i nie bardzo wszystko zrozumialam takze moja wina;)...
Val tez pasuje. Sadie to za łatwe....

ocenił(a) serial na 8
shiva89

Co do odcinka, to Tamara pyta,kto upublicznił blog Jenny, w sensie kto go, że tak powiem "podał dalej"... sam bloger napisał do Jenny, kiedy ona wyznała, że jest jedyną osobą, która zna prawdę, że może nie powinien być "tą jedną osobą" dokładnie pisze: "może nie powinienem być... " a wtedy Jenna mówi, że to ona to zrobiła... powiedziała: " I did" myślę i wtedy idzie pod samochód... i racja, bo Jenna na początku roku zmienił się jakoś status i ona go nie zmieniła ostatecznie twierdząc, że jedna osoba,która wie, nie zaszkodzi...więc ten ktoś podał innym cynk na blog... pytanie,kto :)

ocenił(a) serial na 9
shiva89

Ta i Ben pisałby do jakieś tam jenny której niezna: nie jesteś sama masz mnie xd jasne ;D

ocenił(a) serial na 8
trust_yourself

może lubi dziewczynki;P a tak serio to nie on... to musi być ktoś ze szkoły... Val??? może... ;) ciekawe...

ocenił(a) serial na 9
fleur_de_lies

No ja też obstawiam Val ;D no bo nikt inny nie pasuje. A ta laska co mówi do Jenny mała s*ko ta przyjaciółka mamy?

ocenił(a) serial na 8
trust_yourself

Ally? co wyszła za mąż za wujka Sadie... nie pasuje mi ona... raczej nie... chyba, że zrobią nas w konia totalnie i to będzie znów jej matka;D

ocenił(a) serial na 8
fleur_de_lies

a mnie ta Ally pasuje...tak to moze byc ona!!

ocenił(a) serial na 9
fleur_de_lies

Jo tam ta matka to do wszystkiego jest zdolna hehs ;D nie ma to jak dołować własne dziecko xd

ocenił(a) serial na 8
trust_yourself

to jednak nie ona... w zapowiedzi walnęła wszyscy wiedzą, że to ja napisałam ten list... więc została zdyskwalifikowana w tej konkurencji;P

ocenił(a) serial na 9
fleur_de_lies

NO TO GŁÓWNYM PODEJRZANYM ZOSTAJE VAL ^^ <3
a jenna lives? on jakiś taki mroczny jakby przyjarany troche? on tez odpada?

ocenił(a) serial na 8
trust_yourself

a ja mysle ze ta przyjaciolka matki Jenny, ta jej przyszywana ciotka co wychodzila za mąż

shiva89

wątpie ona jest raczej niemiła dla Jenny ;/

ocenił(a) serial na 8
fleur_de_lies

mnie się od początku wydaje, że to Matty.

fleur_de_lies

Matty, tak mi sie wydaje.