PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23826
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

Hej!!! Jak myślicie, kto czyta blog Jenny??? Kto to może być??? Ten ktoś ewidentnie dobrze ją zna... Ciekawe, co będzie w następnym, tj. trzecim odcinku... już dawno na żaden serial ie czekałam tak niecierpliwie, a czas między kolejnymi odcinkami, wiem, że to tylko siedem dni, ale to jak dla mnie za długo...

Kto czyta blog??? jakieś sugestie??? czekam!!! Może jej tata???

ocenił(a) serial na 10
laudberry1

Matty , napewno , bo to by było nie możliwe od pierwszego odcinka nowej seri . Widać że on ją kocha .

laudberry1

obastawiam ,ze to Maty ;D

użytkownik usunięty
fleur_de_lies

mi się wydaje, że to Matt'y, chociaż w tym serialu wszystko jest możliwe.

ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

Jenna lives lub Clark :) !

ocenił(a) serial na 7
peluncia17

Myślę, że to nie ten stalker. A to dlatego, że zaczął znów nosić koszulkę Jenna lives dopiero po rozesłaniu linka do wszystkich. A Clark tak pasuje, taki jest sympatyczny... że to po prostu nie może być on:P

fleur_de_lies

Po obejrzeniu odcinka 9 stawiam na Mattyego. Dzięki publikacji, teraz zmusi Jennę do szczerej rozmowy, w końcu pisała tam o tym co do niego czuje, poza tym w zwiastunie kolejnego odcinka było to, że Matty i Jake kazali jej wybierać :) Stawiam na Mattyego :)

Poolaxoxo

pUblikacja bloga strasznie chamska ! Jesli to Matty to kojeny dowod na to ze jest dupkiem i dupkiem pozostanie. Jake to porzadny chlopak a oni go wyrolowali na kazdym poziomie. Powinien z nimi skonczyc a nie jeszcze bawic sie w wybieranie.

guga_buzka

Skoro się bawi w to wybieranie i to z pokerface, to znaczy, że wcale nie jest lepszy, co już i tak udowodnił podczas gdy w to kręcenie kołem, tak więc nie stawiałabym go na lepszym miejscu od nich. Jest taki sam jak i oni.

guga_buzka

przecież ona sama go opublikowała, bo chciała, aby każdy znał prawdę, lol... widać, że ktoś ogląda bez zrozumienia -.-

EastJudas

I też myślę, że to ten stalker Jenna Lives albo Sadie tudzież Clark.

ocenił(a) serial na 8
EastJudas

koło nowego roku Jennie zmienił się status z prywatnego na publiczny i ktoś do niej napisał, kiedy stwierdziła, że będzie z Jake'm nie zmieniła statusu znow na prywatny bo stwierdziła, że jedna osoba,której nie zna może sobie znać prawdę... ona nie mówiła nikomu o tym, gdzie można poczytać blog... teraz dopiero bloger napisał jej na jej odpowiedź "jesteś jedyną osobą, która zna całą prawdę" - "Maybe I shouldn'tbe"... i tu się zaczyna zabawa, bo chociaż Jenna nie zmieniła statusu, nie powiedziała też nikomu: zapraszam na mój blog wejdź i poczytaj sobie....

ocenił(a) serial na 8
fleur_de_lies

i dlatego też sama mówi, że to ona to zrobiła.... bo wątpię, żeby sama całej szkole wysłała link na własny blog:D

fleur_de_lies

nie masz racji, oglądnij uważnie, koleś jej sugeruje "może nie powinienem być jedyną osobą, która zna prawdę" i widać jej błysk w oku, a w następnej scenie już wszyscy wiedza o blogu, a ona z nadzieją się pyta Jake'a czy widział też bloga, aby mogł poznać prawdę... TO ONA GO OPUBLIKOWAŁA !!!

ocenił(a) serial na 9
EastJudas

Dokładnie tak samo myślę! :)

EastJudas

Tp ty nie ogladasz ze zrozumieniem ona nie publikowala bloga sama. Powiedziala tak specjalnie. Z reszta wyjasni sie w drugim odcinku.

ocenił(a) serial na 9
fleur_de_lies

Pomimo tego ze wszyscy dowiedzieli sie o blogu Jenny nadal nie rozwiązało sie kto pisał do niej komentarze jako pierwszy czyli ten ,,przyjaciel". Nosz kurde kim on jest? Ja stawiam na Valeri ale nie jestem 100% pewna xd

trust_yourself

A jak to rzeczywiście jej matka. Przez ten list ja skrzywdziła i teraz może chce odpokutować XDD

ocenił(a) serial na 9
Zo0ik

hahahhahaha pokuta xd mnie rozwala jak ona jej wali teksty o tym zeby eksponowała cycki i takie tam xd hahahaha boska mama Jenny <3

fleur_de_lies

Moim zdaniem to matka pisze na blogu Jenny.

ocenił(a) serial na 5
fleur_de_lies

Jeszcze jedna osoba tutaj nie została wymieniona, a mianowicie dziewczyna brata Matty'ego. Ona mi się wydawała takim dobrym duszkiem.

ocenił(a) serial na 8
aniah88

Mi też przyszła na myśl Jenna +.... tylko, że do tej pory Olivi nie było... a może jego brat;)

ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

Też na początku wydawało mi się, że to Matty, ale teraz już nie wiem. Bo dlaczego w takim razie po ujawnieniu tego bloga nie odzywał się do niej? To mogłaby być jej matka - żeby naprawić szkody po tym okrutnym liście. Nie pamiętam, kiedy ten ktoś zaczął do niej pisać, ale jeśli już po ujawnieniu autorki listu to w sumie chyba by pasowało. Mam taką spiskową teorię: Sadie. No może nie jest to oryginalne, ale wymyśliłam powód. Udawała przyjaciela, żeby namówić ją na ujawnienie bloga, ale się przeliczyła i poszło nie po jej myśli. Ale raczej nie bo przecież po prostu rozesłałaby wszystkim linka. Albo nie lubi jej, ale ze względu na Mattiego chce, żeby się zeszli i byli szczęśliwi. Bo rzeczywiście: 1) Wiedziala, że Matty sabotował związek Jenny z Jake'm, ale nic nie powiedziała. 2) Doprowadziła do ich rozstania, co moim zdaniem nie było wredne, tylko rozwiązało bardzo kłopotliwą sytuację trójki Matty-Jenna-Jake.

ocenił(a) serial na 8
merikarei

ja już sama nie wiem,kto to... pierwsza myśl, jakami przyszła to jej ojciec, ale... teraz to już nie wiem...

fleur_de_lies

Jeśli potraktowali to logicznie to musiałaby być to osoba, która widziała jej komputer, bo przecież blog Jenny nie był na początku dostępny dla wszystkich.
A jeśli nie logicznie to może być nawet Ricky Shwartz :)

ocenił(a) serial na 4
merikarei

mnie też wydaje się, że może ty być matka Jenny. to było moje pierwsze skojarzenie

ocenił(a) serial na 8
fleur_de_lies

a ja sądzę, że to będzie ktoś zupełnie nowy lub jakaś postać epizodyczna, która już kiedyś się pojawiła przez chwilę lub bywała w tle historii i na którą nikt nie zwrócił uwagi. i wszystko się wyjaśni w ostatnich odcinkach serii.

ocenił(a) serial na 8
migdalove

ja juz nie wiem kto to..czy następny odcinek bedzie za tydzien?czy dopiero w styczniu 2013?(tak pisze na filmwebie)

shiva89

chyba następny odcinek w sensie ostatni 2 serii będzie 20.09. tak wyczytałam na IMDB.com

ocenił(a) serial na 7
shiva89

odcinek będzie normalnie w czwartek, było opóźnienie z powodu gali mtv i przesunięte jest wszystko o jeden tydzień. a filmweb po prostu tego nie zarejestrował i według niego już był finał sezonu.

ocenił(a) serial na 8
migdalove

MÓWIŁAM:)

ocenił(a) serial na 8
fleur_de_lies

moja pierwsza myśl jest taka, że to jej ojciec.. ewentualnie Val. W każdym razie na pewno nie jest Matty albo Jake :)

kasik125

Ja bym właśnie obstawiała którąś z jej przyjaciółek bo to by było takie zaskakujące, jak to że tamten list napisała jej matka.
- Sadie mi nie pasuje bo jak dla mnie ona jest takim typem osoby która by się od razu do tego przyznała że to ona wysłała ten link- wiecie w sensie żeby się Jennie zaśmiać w twarz i powiedzieć " tak to ja hahaha"
- ta blondynka koleżaneczka Sadie, Lisa? - jest zbyt tępa na takie coś
- ani Jake ani Matty to nie mogli być, ponieważ wtedy by znali wszystkie jej sekrety a o tym dowiedzieli się dopiero po upublicznieniu bloga
- matka Jenny odpada, nie pasuje do tego, ojciec raczej by się nie mieszał w takie " zabawy"
- ta psycholog Valerie? to też mi jednak nie pasuje bo po co by miała ten blog upubliczniać i skąd by o nim wiedziała?
- a Tamara i Ming to mogłyby to zrobić, aby oszczędzić przyjaciółce dylematów i ciężkich wyborów, sama im się zwierzała że chce być z Jakiem, ale czuje coś do Mattiego, że powinna powiedzieć Jakowi prawdę ale tego nie zrobi, że Matty powiedział że ją kocha, one pewnie wiedziały że o wszystkim pisze na blogu, wiedziały też że boi się powiedzieć chłopakom prosto w oczy co czuje, że nie umie zdecydować, więc może uznały że tak będzie łatwiej jeśli dowiedzą się z bloga co i jak.... może to i głupie że to może być jedna z jej przyjaciółek ale jak to się mówi " Najciemniej pod latarnią"

ocenił(a) serial na 7
fleur_de_lies

No i co, kto mówił, że to Clark, no, kto???

ocenił(a) serial na 9
fleur_de_lies

TAJEMNICZY GOŚĆ TO CLARK -.-

fleur_de_lies

Clark(przyjaciel Jenny,gej). Oglądałem 12 odcinek i tam jest wyjasnione.

fleur_de_lies

Wydaje mi sie, że tajemniczym gościem jest Collin, to do niego pasuje,. Opisałabym go jako "cichy intrygant". Być może już wcześniej podkochiwał sie w J. i tylko chciał sie upewnić czy ona go nie idrzuci.