O kurcze! Na i i t v . i n f o pojawił się odcinek 9 Awkward! ; D
Niestety po angielsku, ale z racji tego że jestem nie cierpliwa musiałam go obejrzeć!. Duuużo się działo. Nie będe Wam narazie zdradzać szczegółów , bo może nie wszyscy jeszcze obejrzeli lub czekają na napisy. ; p . Widziałam zapowiedź odcinka 10. Będzie świetny i już nie mogę sie doczekać go . ;) Jenna w końcu będzie musiała wybrać! : DD
Fajny odcinek:) Wg mnie Jake trochę przesadził z tą grą i nazwaniem Jenny puszczalską, ale i tak wciąż to własnie jemu kibicuję :) A co do zapowiedzi kolejnego odcinka to wg mnie Jenna wtedy im powie, że chce spędzić trochę czasu sama i ochłonąć, chłopaki się pewnie pogodzą ( w promo II sezonu jest taka scena kiedy oni jednocześnie mówią "I still love Jenna"), no i w ostatnim odcinku albo dojdzie do tego, że Jenna ostatecznie wybierze, albo wszyscy zdecydują się zostac przyjaciółmi (narazie) i więcej będzie w III sezonie. Ale to tylko takie moje spekulacje:))).
1:53 widać w zapowiedzi innej że jenna wybierze jednak mattiego bo tego nie było w żadnym odcinku więc moim zdanie będzie z jeden odcinek jak onna bd. podejmować decyzje a na koniec serii wybierze.
publicznie? a tam to nie jest raczej w kuchni jakiejś??? gdzie publicznie w promo? oni tam się chyba tylko raz przytulili i to było odnośnie tego odc, kiedy mieli przejść na "przyjaźń"... albo ja już nie pamiętam promo;)
nie oni się pocałowali bo jeszcze widziałam db. ale chyba to w pierwszym odcinku ah. już sama nie wiem . ;D
Kurczę, chyba macie rację.
Na promo Jenna dwukrotnie całuje Matty'ego.
I ten drugi raz jeszcze nie nastąpił.
Oby rozwiązali to jakoś tak, aby było z Jake'm.
To byłoby teraz trochę dziwne, jakby wybrała Matty'ego.
Nawet w tym odcinku, jak wyszli od Val, interesował ją tylko Rosati.
Nie mogę się doczekać ! :D
zgadzam sie :) pewnie nie podejmie decyzji i bd czekali do 3 sezonu ^^
ZACHOWALA SIE JAK SUKA! Nie wiem co sie porobilo w tym serialu! Jak mozna latac od jedno i do drugieto to mi smierdzi ZMERZCHEM! Ale nie moge sie doczekac kolejnego odcinka! I kim moze byc tajemnicza osoba z bloga?
Fakt. Mnie jej zachowanie też sie nie podoba:/ Wiecznie się mota . W zapowiedzi było, że stanie przed wyborem. Ale niewierze , że wybierze. Jaki sens miałby dalsze odcinki ? ;)
"Zmierzchem"?
Ja właśnie zawsze sądziłam, że Bella nigdy nie dała szansy Jacobowi.
Zawsze tylko Edziu i Edziu.
już prędzej bym powiedziała , że podpada pod " pamietniki Wampirów " . Tam też Elena nie umie się zdecydować : /
w Zmierzchu przecież Bella była tylko z Edwardem ;D. Jedyne podobieństwo widze, że to wampiry i że jest miłosny trójkąt.
A moim zdaniem to Jake i Matty zachowywali się nie w porządku, Jenna powinna odpuścić sobie ich obu i pobyć trochę sama. I nie dawać się więcej wciągać w jakieś niejasne sytuacje.
znaczy oglądałam do tego jak on zaprosił Mattiego na scene, a później mi przerwało, a ogólnie jestem na wakacjach i mam wolny internet i nie chce sie teraz załadować, wieć prosze opowiedz
Tylko, ze ja nie mogę wysyłać Tobie wiadomości prywatnej ;c. Jestem nowa na filmweb i niewiem dlaczego nie moge.
Nie wiem, ale to chyba nie o to chodzi ;) . Zresztą dobra. Odcinek 9 oglądałam po angielsku więc niewiem czy wszystko dokładnie zrozumiałam. Matt i Jena w końcu dowiedzieli się , że Jake dowiedział się o nich prawdy od Sadie. Teraz cała szkoła ich huczy od plotek na temat Jeny , że spała z Mattym i że zdradziła Jake. Teraz Jake nie chce jej znać , bo go upokorzyła i wszyscy się z niego "naśmiewają" . -.- I w 10odcinku stanie w szkole przed wyborem i będzie miała zdecydować z kim chce być. Niewiem czy to wszystko dobrze zrozumiałam.
Zachowują się, jakby pocałunek się nie zdarzył. Przez cały odcinek praktycznie próbowali porozmawiać z Jake'em i mu wszystko wytłumaczyć.
A mnie zdenerwował ten odcinek. Nic ważnego ani ciekawego tak na prawdę się nie stało. To było tak jakby celowe przedłużenie, odwlekanie końca serii. Irytuje mnie też Jenna. Najpierw całuje się z Matty, a potem zostawia go i biegnie do Jake' a. Niech się w końcu zdecyduje, oby stało się to w czwartek.
Moim zdaniem, jak to Jenna określiła, Matty wykorzystał jej chwilę słabości.
Pocałunek był wypadkową tego, co ich kiedyś łączyło i żalu panny Hamilton, która została rzucona, jej zdaniem, bez powodu.
Dobrze było to widać, gdy wyszli od Val i dziewczyna od razu rzuciła się do Jake'a, nie zaszczycając McKibbena nawet spojrzeniem.
Zabolało go to, ale cóż.
To dowód, że Jennie zależy tylko na Rosatim. Może w następnym odcinku wybierze Matta, na chwilę. Ale w ostatecznym rozrachunku możliwa jest tylko para J&J.
Mnie się odcinek bardzo podobał, w szczególności przemowa Val i zatargi Ming z azjatycką mafią. Wreszcie jakoś fajnie rozwinęli jej wątek! Mam wrażenie, że drugi sezon jest jeszcze lepszy od pierwszego.
Daliby jeszcze coś o życiu uczuciowym Tamary. Zasługuje na kogoś lepszego niż Ricky.
Tak, też się z tym zgadzam . Kurcze, a kto w końcu pisał te komentarze na blogu Jenny bo nadal nie wiem ; c .
a mi się wydaje że komentarze na blogu pisał Matty :P nie wiem w sumie czemu xd
Ja byłam przekonana, że to Clark.
Ewentualnie Lissa lub dobre wcielenie Sadie.
Ale po ostatnim odcinku...również zaczynam myśleć, że to Matty!
No ale to ma właśnie być zaskoczenie.
W sumie też nie bardzo w to wierzę, raczej stawiałam na Clarka i Lissę.
Chciałabym, żeby moje wrażenie okazało się złudne i tajemniczym gościem nie był Matty.
Hm .. ja od początku sądziłam , że to Matty . Sadie nie byłaby aż tak dobroduszna, no coż .. chyba że się mylę.Jej przyjaciółki odpadają bo One wiedziały o blogu już dawno . Mama Jenny odpada, bo nie słyszała raczej tych plotek ze szkoły i jakoś nie zauważyłam , żeby zbytnio się interesowała losem córki . Tata chyba też nie . No a może ten Clark .. sama niewiem xd
ja jestem za Matty'm :D
a ta ogolnie to wydaje mi sie, ze te komentarze na blogu pisala Sadie lub Azjatka. Kiedys myslalam, zze to pisze Matty, ale po tym odcinku stwierdzilam, ze raczej nie.
Ja, tak jak wyżej napisałam, nie wierzę, że mogłaby wybrać Matty'ego.
Najlepiej pokazuje to moment, kiedy chłopcy wyszli po reprymendzie ( zawsze bym chciała takie reprymendy!) od Val. Jenna nawet nie spojrzała na McKibbena, od razu poszła do Jake'a.
Ale ona od początku nie jest pewna co czuje do Jake'a, a Matty'ego na pewno kochała.
Teraz jest pewna, że kocha Jake'a i skończyła z Matty'm.
W wyżej opisanym przeze mnie momencie wyraźnie pokazała, na kim jej zależy.
Jest to nawet bardzo prawdopodobne.
Ja tam bym wolała, żeby zajęli się wątkiem azjatyckiej mafii i znaleźli Tamarze jakiegoś fajnego chłopaka. Miło byłoby też popatrzeć na gościa z "Jenna Lives", Lissę i Clarka.