PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578173}

Inna

Awkward.
2011 - 2016
7,1 24 tys. ocen
7,1 10 1 23818
8,0 3 krytyków
Inna
powrót do forum serialu Inna

O kurcze! Na i i t v . i n f o pojawił się odcinek 9 Awkward! ; D
Niestety po angielsku, ale z racji tego że jestem nie cierpliwa musiałam go obejrzeć!. Duuużo się działo. Nie będe Wam narazie zdradzać szczegółów , bo może nie wszyscy jeszcze obejrzeli lub czekają na napisy. ; p . Widziałam zapowiedź odcinka 10. Będzie świetny i już nie mogę sie doczekać go . ;) Jenna w końcu będzie musiała wybrać! : DD

ocenił(a) serial na 9
ms_rosencrantz

ale Jake przystojniejszy <3

Aggis

no baaaa *.*

ocenił(a) serial na 10
iDontKnowxd

Dla mnie Jenna bardziej pasuje do Matty'ego,nawet tak wizualnie,poza tym sceny z nimi jako pary są ciekawsze,lepiej mi się je ogląda. Jake może być w kimś w rodzaju zastępstwa,różni się od Matty'ego,a przede wszystkim nie wstydzi się pokazywać publicznie z Jenną. Nie mogę doczekać się 10.odcinka,kiedy będzie musiała wybrać jednego z nich,chociaż mam przeczucie,że nie wybierze żadnego.

ocenił(a) serial na 9
edi93

wizualnie to nie pasuje do żadnego :D:D

ocenił(a) serial na 7
edi93

Jake jest świetny, ale nie ma między nimi tego 'czegoś'. Bardziej mi pasuje na jej przyjaciela. Kibicuję Matty'emu, chociaż zachowywał się na początku okropnie i powinien to odpokutować:).

ocenił(a) serial na 9
merikarei

jak to odpokutuje to powiecie, że on jest nudny i że zamienia się w grzecznego Jake'a ;>

Aggis

Moim zdaniem do Jenny bardziej pasuje Matty, chociaż lubię ją z Jake'iem ;). Ja bym wybrała właśnie jego, ale Jennę zawszę będzie ciągnęło do Mattiego, bo był dla niej nieosiągalny, nie chciał, żeby nikt dowiedział się o ich relacji i to w końcu z nim miała swój pierwszy raz... Matty nie jest grzecznym chłopcem, a większość dziewczyn lubi takich, Jenna jak widać też i cały czas ma do niego słabość. Myślę, że Jenna czeka teraz tylko na to, żeby Matty pokazał publicznie jak bardzo mu na niej zależy. Szkoda, mi Jake'a, ale Jenna chyba nie jest po prostu dla niego odpowiednią dziewczyną , poza tym ukrywała przed nim tajemnicę...

ocenił(a) serial na 9
mrsCamilly

zobaczymy jak będzie :D

Aggis

ja już widziałam 10 odcinek. Troche lipa -.-

iDontKnowxd

No trochę :P.. a w trailerze do następnego odcinka widać, kogo wybrała Jenna ;).

mrsCamilly

kogo ? Jake, tak ? wg mnie to jakaś zmyłka ;c.ale oby nie . ;p

iDontKnowxd

No na to wygląda :PP.. ale zobaczymy niedługo :D

ocenił(a) serial na 9
iDontKnowxd

ja czekam na napisy w dziesiątym ;>

ocenił(a) serial na 10
Aggis

i ja tez :)

edi93

jest, są napisy na i i t v . i n f o ; DD

iDontKnowxd

W następnym odcinku się dowiemy kogo wybrała, yea <3

ocenił(a) serial na 8
iDontKnowxd

niekoniecznie....

ocenił(a) serial na 10
fleur_de_lies

jakoś rozczarował mnie ten 10. odcinek,po zwiastunie spodziewałam się czegoś lepszego.

fleur_de_lies

jak nie koniecznie ? Powiedziała, że' wybrała' w zwiastunie, więc raczej się dowiemy kogo . Wiadomo, że mogą to przedłużać , albo nie wybierze nikogo , ale coż .. Powiedziała to co powiedziała.

ocenił(a) serial na 6
iDontKnowxd

Pewnie to, że już wybrała będzie ostatnim zdaniem w odcinku i poczekamy sobie jeszcze troszkę.

qlenaa

całkiem możliwe