O kurcze! Na i i t v . i n f o pojawił się odcinek 9 Awkward! ; D
Niestety po angielsku, ale z racji tego że jestem nie cierpliwa musiałam go obejrzeć!. Duuużo się działo. Nie będe Wam narazie zdradzać szczegółów , bo może nie wszyscy jeszcze obejrzeli lub czekają na napisy. ; p . Widziałam zapowiedź odcinka 10. Będzie świetny i już nie mogę sie doczekać go . ;) Jenna w końcu będzie musiała wybrać! : DD
Dla mnie Jenna bardziej pasuje do Matty'ego,nawet tak wizualnie,poza tym sceny z nimi jako pary są ciekawsze,lepiej mi się je ogląda. Jake może być w kimś w rodzaju zastępstwa,różni się od Matty'ego,a przede wszystkim nie wstydzi się pokazywać publicznie z Jenną. Nie mogę doczekać się 10.odcinka,kiedy będzie musiała wybrać jednego z nich,chociaż mam przeczucie,że nie wybierze żadnego.
Jake jest świetny, ale nie ma między nimi tego 'czegoś'. Bardziej mi pasuje na jej przyjaciela. Kibicuję Matty'emu, chociaż zachowywał się na początku okropnie i powinien to odpokutować:).
jak to odpokutuje to powiecie, że on jest nudny i że zamienia się w grzecznego Jake'a ;>
Moim zdaniem do Jenny bardziej pasuje Matty, chociaż lubię ją z Jake'iem ;). Ja bym wybrała właśnie jego, ale Jennę zawszę będzie ciągnęło do Mattiego, bo był dla niej nieosiągalny, nie chciał, żeby nikt dowiedział się o ich relacji i to w końcu z nim miała swój pierwszy raz... Matty nie jest grzecznym chłopcem, a większość dziewczyn lubi takich, Jenna jak widać też i cały czas ma do niego słabość. Myślę, że Jenna czeka teraz tylko na to, żeby Matty pokazał publicznie jak bardzo mu na niej zależy. Szkoda, mi Jake'a, ale Jenna chyba nie jest po prostu dla niego odpowiednią dziewczyną , poza tym ukrywała przed nim tajemnicę...
jakoś rozczarował mnie ten 10. odcinek,po zwiastunie spodziewałam się czegoś lepszego.
jak nie koniecznie ? Powiedziała, że' wybrała' w zwiastunie, więc raczej się dowiemy kogo . Wiadomo, że mogą to przedłużać , albo nie wybierze nikogo , ale coż .. Powiedziała to co powiedziała.
Pewnie to, że już wybrała będzie ostatnim zdaniem w odcinku i poczekamy sobie jeszcze troszkę.