PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=799784}

Insatiable

2018 - 2019
6,0 17 tys. ocen
6,0 10 1 16899
Insatiable
powrót do forum serialu Insatiable

Naszla mnie taka mysl... Ofiarami Patty nie padl nikt z grona jej starych znajomych - zarowno Stelle Rose jak i Christiana poznala dopiero jako 'nowa Patty'.

Wiem, ze serial byl bardzo oderwany od rzeczywistosci ale mimo wszystko rzadzily nim pewne prawidlowosci. Zastanawiam sie, czy to, ze Patty zabila dwie stosunkowo nowo poznane osoby, a nie swoich oprawcow w czasow gdy byla fatty patty, to przypadek?

kornelia_sara

W sumie pierwszy był bezdomny. Jak dla mnie Patty dostawała szału, gdy ktoś utwierdzał ją, że utrata wagi nie zmieniła tego kim jest i wciąż jest nieudacznikiem (Stella Rose, John). Christiana się bała, był przerażający, mocno niestabilny i jeszcze próbował ją przekonać, że ona jest równie zła. Ona nie chciała się zgodzić z tą wizją i zabiła ją razem z nim. A dlaczego nie wymierzyła sprawiedliwości dla "starych" oprawców? Była taka kwestia, że jak była gruba, ten tłuszcz był jej ochroną, bez niego musiała się jakoś inaczej bronić. Dziwi mnie, że porzucili wątek tej dziewczyny z długim, ciemnymi włosami, która ją prześladowała, byłaby idealną ofiarą. I w sumie każdy kto ją poniewierał mniej lub mocniej oberwał.

indiigos

Racja, zapomnialam o bezdomnym! Jego tez zabila, ale nie az tak bezposrednio jak Christiana.

Podoba mi sie twoje wyjasnienie :)