Ale zrealizowany całkiem dobrze. Napewno lepszy od innych obecnie puszczanych.
I ma dodtakową zaletę :-)))) Tę mianowicie, że nie trwa w nieskończoność, jak większość telewizyjnych produkcji ;-)))))
pozdrawiam
angielski humor nie jest smętny, jest genialny...może nie zawsze zrozumiały, ale genialny :)
Gdyby trwal w nieskończoność to by było super ;] bo to NAJLEPSZY SERIAL JAKI KIEDYKOLWIEK WYPRODUKOWANO!! [oczywiście nie pomijając "Detektywa Monka"] ;)(:
Brytyjski humor jest lepszy od wszechobecnego kina United States Of America(nudy). Filmy anglików dla mnie osobiście sa najlepsze "Wróg u bram" czy "28 dni póżniej" a już "Inspektor Eddie"- humor, nonszalancja i ich akcent...ok może nadinterpretacja jest spowodowana Monty Pippinem, ale przede wszystkim POLECAM i POZDRAWIAM!!
Ja wam przysmęcę dopiero..Mimo, że za kilkadziesiat godzin będę miała dopiero pilotażowy odcinek "Keen Eddie"(z resztą moja psiapsiuła mnie wyśmiała ze nie widziałam najlepszego odcinka)to już zaczęłam rozglądać się za napisami ale na "napisy.info" jest jakaś draka i NIE działa. Zresztą wolę słuchać z tym że anglicy używają trochę dziwnych słów i nie wiem jak sie wyrobię, a jak ktoś ma napisy do tego odc. to poprsze:))
Też szukałam napisów to NIE MA, lub właśnie NIE DA RADY [do Boston Legal ściągłam ale ni dalam rady ich włożyć do filmu =|] A co do Twojego ostatniego zdania że "warto ich posłuchać" to ja sobie nawet nie posłucham! Wszystkie odcinki jakie ściągłam w wersji angielskiej są BEZGLOSU! nawet napisy nie wchodzą!! No cóż,
Pozdrawiam ;)(:
Słuchaj Roza ja zaciągnęłam odcinek po włosku z dubbingiem:)) śmiać mi się chciało bo oni gdaczą tam i rozumiem moze 3 słowa na scenę(najczęściej "porfawor" i "ciao") poza tym godzinami muszę czekać. Trzeba sie namęczyć dla przyjemności. Zobaczymy co uda się jeszcze znaleźć...
Taaa włoska telewizja....wiem coś o tym :D moge sie dowiedzieć gdzie ściągnęłaś Eddiego? z eMula czy z kąd?
Pliska odpowiedz ;]
Właśnie miałam zamiar ci napisać że ściagam z eMule (dokładnie eMule v0.47a) z serwera globalnego znaczy wpisuje "keen eddie" teraz znalazłam 2 odcinki jak wpisałam "inspektor eddie"... najgorsze jest to że znajdzie się wszystkie odcinki ale ściągnąć je jest trudniej ze względu na czas i ilość ludzi..powodzenia
ps.a ty z czego ściagasz??
W razie ewentualnych potrzeb i pytań - wersja z polskim lektorem (który skutecznie zagłusza piękne angielskie mamlanie) jest w całości dostępna (tj. 13 odcinków)...
Kiwaczku gdzie jest dostępna całosć tego serialu bo ja chciałabym to mieć ale przez eMule mi delikatnie mówiąc nie wychodzi, a jeszcze z lektorem to już w ogóle RAJ. Napiszesz ghdzie mogę to dostać??
Jeśli ktoś to ściągnął przez eMule, to niech udostępni to w jakiejś szybkiej sieci, np. w BitTorrent, na stronkach www.torrentspy.com, lub www.thepiratebay.org. Nie wszyscy mają czas na czekanie 2 godziny na rozpoczęcie ściągania a potem na zerwanie transferu i kolejne 2 godziny aż ktoś to udostępni. Przy mojej neo 512 czekałem 2 godziny i ściągnąłem 0,3% pliku. Jakby to było na BitTorrencie to poszłoby o wiele szybciej.