Zasady znane. Jedna osoba zadaje pytanie, druga odpowiada i zadaje własne.
Możliwe SPOILERY.
Zaczniemy od czegoś prostego... z kim Elsa zdradzała Hectora?
Oj przepraszam, w chwili napisania myślałam że o innym bohaterze myślimy ;p Mój błąd.
Ha ^^
Co do tryptyku... jedna część była schowana pod podłogą w bibliotece, druga za tapetą w korytarzu, a trzecia... Jezu, gdzie była schowana trzecia?
Inwestorzy, oczywiście Wulf, ojciec Elsy, Noiret i jego teść też maczali w tym palce
Jak się nazywała kancelaria, w której pracował ojciec Julii??
dwa?? ja przypominam sobie tylko 1 - Apolo, pseudonim Daniela, brata bliźniaka Hugo, chyba, że chodzi Ci o grecką tożsamość Clary, to o ile pamiętam Eline
nie znam łaciny ale po hiszpańsku solo los debiles deben morir - tylko słabi powinni umrzeć
jakie nazywała się imię Theodora Rauber, po tym jak uciekła do Hiszpanii?
przez Julię, która go widziała, kiedy już jej w miarę uwierzyli, napisał nazwisko zabójcy na zaparowanym lustrze.
jak miała na imię "la novia cadaver", trupia narzeczona, podkochująca się w Ivanie dziewczyna , drugi królik doświadczalny na którym ottox przetestował w internacie wirusa?
nie wiem jak miał na imię. a części tryptyku: 1. pod podłogą w bibliotece, 2. za lustrem u Marii w pokoju, 3. za tapetą w korytarzu.
gdzie tata Lucasa schował pistolet, którym tata Elsy chciał zabić Jasintę?
Heh ;)
Jako dziecko dał się ugryźć innemu dziecku, trzymanemu w klatce w podziemiach.
Co znajdowało się w kopercie, którą żołnierz wręczył Julii, Vicky i Ivanovi jako dowód, że ''coś tu jest nie tak'' + ile sztuk tego czegoś przywieziono?
worek na zwłoki i było ich więcej niż 400
co się stało z tym przekupnym żołnierzem?
w opuszczonym basenie
Komu zlecił Hugo pozbycie się policjanta i zwłok brata?
Clarze
Kto podał Hugo/Noiretowi namiary na magazyn, w którym znajdowały się zaginione dzieła, przechwycone przez Fermina?
Pożyczył spadochron od kumpla, który wisiał mu przysługę. Piękne wejście :D
Jaki ''niemiły'' typek wlazł na minę i w pięknym stylu wyleciał w powietrze?
To też prawda, akurat chodziło mi o to, że pochodzi z rodziny królewskiej, ale ok :) Prosimy o pytanie ;d
ratując swojego syna i Julię przed jej ojczymem z Ottoxu.
Co powiedział Ivanowi przed śmiercią??
pytanie:
co powiedział najpierw Ivan do Julii, kiedy spotkali się przy murze jak udało mu się uciec z budynku internatu w ostatnim odcinku?
Ooh, to akurat pamiętam.
''Zanim zaczniesz drzeć się jak opętana... nie jestem duchem.''
Słodkie =)
Dlaczego Garrido w ostatniej chwili zrezygnował z zabicia Max'a?
hmm nie wiem o który raz Ci chodzi, ale za pierwszym razem, bo zaczął krwawić z nosa, a za drugim bo Max powiedział, ze tylko maszyna którą zbudował w obozie jest do niczego.
Jak znaleźli Maxa???
Chodziło mi o scenę, w której Max pracował przy maszynie i Garrido już już miał go załatwić, ale ten powiedział, że ta maszyna w obozie jest właśnie niesprawna i tylko ta tutaj może ich uratować.
A Max'a znaleźli, bo ukazał im się we śnie i Marcos uparł się, by go odszukać.
Do czego potrzebne były cyfry, które Max podał Ivanovi we śnie?
były to parametry, które trzeba było wprowadzić do komputera, żeby uruchomić maszynę.
czemu prąd nie zaczął płynąć, kiedy Fermin podłączył kable i kto to zauważył?
Fermin zapomniał o wyłączniku, o czym powiedział mu Martin.
Jaką wizję miał Ivan, kiedy był leczony w maszynie? (ostatni odc.)
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że chodzi o to, że Ivan zabił człowieka w finale 2. sezonu, by ocalić Marię.
Dlaczego duch Evy Wulf ukazywał się Julii?