PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875687}

Inwazja

Invasion
2021 -
6,0 3,4 tys. ocen
6,0 10 1 3383
Inwazja
powrót do forum serialu Inwazja

Mam wrażenie, że komuś nie starczyło kasy na efekty specjalne i wymyślił sobie ukrycie wszystko w mroku. Darujcie sobie komentarze sugerujące chęć uzyskania efektu "mrocznego klimatu" lub sugestie dotyczące TV.
Mam OLED'a i oglądałem jeden z lepszych seriali jakim jest dla mnie Dark i jakoś nie było tam takich problemów.

matys_72

Bo to gówniany serial, pierwsze dwa odcinki były w porządku później zaczęła się kupa, brak akcji, wątek lesbijski, knąbrne dzieciaki. W drugim sezonie nie ma lepiej wątek samotnej matki z dwójką dzieci gdzie jedno z nich a mianowicie syn to jedna z najbardziej irytujących postaci w historii telewizji , scenarzyści to idioci! Serial NUDNY nic się tam nie dzieje!

ocenił(a) serial na 4
dYDelf

Ktoś chyba wpadł na pomysł zrobienia z serialu Stranger Things. Po drugiej serii obniżyłem i tak nie za wysoką ocenę.

matys_72

Ja zmieniłam telewizor właśnie na OLED, bo na "starym" wiele seriali było nie do obejrzenia. Ostatnio jest wiele produkcji, w którym jest mnóstwo ciemnych scen. Ale ten faktycznie mocno zaciemniony, w normalnych scenach często panował półmrok, a mam maksymalnie jasno wszystko poustawiane, bo nie cierpię się wpatrywać.