Inwazja
powrót do forum 1 sezonu

Apple, wszystkie pieniądze świata, budżet na epizod pewnie taki, ze nie jeden dom produkcyjny i to z zachodu to rok na wszystkie produkcje nie wyda…do tego temat SF i to jeszcze za zahaczający o obcych !!! I produkcja w formie serialu !!! Przecież to jest sukces w ciemno….i co robi Apple ?? Nudna papkę o tempie Ryska z Klanu ale oczywiście przesiąknięta lewackimi bzdurami, populizmem i propaganda….zreszta nie spodziewałem sie niczego innego po Apple, który jest kwintesencja lewackiego zje**** i byłem przygotowany na odfiltrowanie tego całego szamba i delektowanie sie zaje***** SF… no nie - jest zle z każdej strony. W 3 minucie poznajemy oczywiście Japońska lesbijkę bo w świecie Apple i tych oszołomów homo to 1/3 populacji …tak statystycznie wychodzi z Netflixa itp. Później żona mężowi zarzuca zdradę bo nie jest „biała” a za niedługo dowiadujemy sie ze „biali” sąsiedzi w swoim białym uprzywilejowaniu i z „białym” grzechem pierworodnym ich nie tolerują i nimi gardzą …..#jprdl… odpuszczam po 2 odcinku bo sie nie da tego oglądać…tak samo jak Netflixow..szkoda tylko dzieci i młodzieży. Na szczęście jest jeszcze całkiem niezłe kino Azjatyckie

ocenił(a) serial na 7
dewille

dzieci i młodzież zostaw w spokoju prawaku ;P Zamiast ogladac lewackie produkcje skup sie na TVPis :D

dewille

Lepiej bym tego nie ujął. Żenująca produkcja. Apple tylko takie potrafi. "Chirurżka" nie do pobicia.

ocenił(a) serial na 1
dewille

Ja nie miałem słów i odwagi aby to ująć lub tak sprecyzować. Mam wszystkie dostępne serwisy streamingowe dostępne w USA z ich ofertą większa niż w Polsce i ten serial również obejrzałem tzw "od deski do deski" bio wszytkiemu daje szansę ale oceniam, że autorzy powinni mieć dożywotni zakaz tworzenia produkcji SciFi bo nie o to im chodziło a o bzdety propagandowe. dodali jeszcze inne wątki związane z emocjami i strachem bo niby o tym jest ten serial (bardziej niż o technice, nauce i przyszłości) ale i tak to nie one są przewodnie i to tylko dodatek do szczególnego rodzaju miłości. Oglądam i czytam literaturę SciFi od 50 lat ale to jest tylko propagandowy gniot i tzw "okno overtona" Film dla wąskiej grupy nie związanej z SciFi próbującej przebić się do głównego nurtu wszelkim sposobami co im się ostatnio udaje całkiem zręcznie i mamy tego zalew. Polecam jeszcze raz sprawdzić hasło "Okno Overtona" to jest praktykowane od lat na nas.