PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38203}
6,6 22 tys. ocen
6,6 10 1 21887
6,6 7 krytyków
JAG - Wojskowe Biuro Śledcze
powrót do forum serialu JAG - Wojskowe Biuro Śledcze

Mam pytanie

ocenił(a) serial na 9

W którym odcinku Harm zaginął na morzu, a Mac naprowadziła poszukiwania w dobrym kierunku. Nie pamiętam jaki to był odcinek. Dzięki z góry

ocenił(a) serial na 8
ReinQ

Ta historia jest opowiedziana w 2 odcinkach. Pierwszy to finał 6. sezonu 6x24 "Adrift: Part 1", drugi to początek następnego sezonu 7x01 "Adrift: Part 2". Niedługo będą nadawane w TVN7 ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Lane

a możesz w skrócie powiedziec jak to było, wiem, że ostatnio był ten odcinek, ale obejrzałam tylko pierwszą część, a jestem bardzo ciekawa jak to się wszystko skończyło. ;)

ocenił(a) serial na 8
seattlee

Chloe namawia Mac, by spróbowała odnaleźć Harma tak, jak odnalazła ją. Mac ma wizję, podchodzi do mapy morza i wskazuje obszar, w którym powinni szukać ratownicy. Poszukiwania zostają skierowane tam, gdzie wskazała Mac. Ratownicy znajdują tratwę, ale jest ona pusta. Dopiero jakiś czas później śmigłowiec odnajduje Rabba. Wyciągają go i transportują na statek. Harm jest w głębokiej hipotermii, "bliski śmierci" [wiadomo, że go odratują :P] i dopiero jak Skates do niego mówi, Harmowi wraca przytomność :D Przeskok czasowy, ileś tam dni później. Rabb został przetransportowany do szpitala wojskowego w Bethesda. Wszyscy go odwiedzają. Na skutek tymczasowego obrzęku głowy Harm nie pamięta wydarzeń z ostatnich kilku miesięcy, stąd nie jest świadomy tego, że spotykał się w tym czasie z Rene i że jest ona jego dziewczyną. Mac i Brumby się nie pobrali, bo Mac chciała, żeby Harm był na ślubie. Mac chce odłożyć ślub na nieokreśloną datę. Brumby się wkurza, że będzie tak przedłużać w nieskończoność. Kłócą się coraz bardziej. Znowu kilka dni później. Rabb już wrócił do domu, ale jeszcze chodzi o lasce. Brumby zarzuca Mac, że w kryzysowych momentach nie przychodzi do niego z problemem, tylko do Rabba, a Mac chce być z nim (z Brumbym) nie, dlatego że go kocha, ale dlatego że boi się zostać sama. Brumby się wyprowadza. Mac jedzie oczywiście do Harma, rozmawiają, dzwoni telefon - to Brumby - wiedział, że pierwszą osobą, do której się zwróci Mac, będzie Rabb, co tylko potwierdza jego teorię, wobec czego postanawia wyjechać na dobre i wrócić do Australii. Mac próbuje go jeszcze zatrzymać na lotnisku, ale Brumby pozostaje nieprzejednany. Mac dzwoni do Harma, ten chce, by Mac przyjechała do niego i żeby dokończyli rozmowę. Mac znowu jedzie do Harma, ale w tym samym czasie Rene otrzymuje wiadomość, że zmarł jej ojciec i roztrzęsiona przyjeżdża do Rabba. Rozmowa Mac i Harma nie jest możliwa, Mac wychodzi od Rabba, a na zewnątrz leje deszcz.

Takie strzeszczenie wystarczy? ;)

ocenił(a) serial na 10
Lane

idealne streszczenie :D dzięki wielkie, byłam ciekawa jak Mac rozstanie się z Brumbym i teraz już wiem ;)