sam jestes beznadziejny. To nie jest zwykły serial taki jak Klan czy coś takiego, tam sie coś dzieje, a wogle to oglądałeś chociaż 1 odcinek???
serial jest naprawde dobry, kolejny odcinek jest lepszy od poprzedniego
a co tego porównania z klanem to się nieźle uśmiałem :P :D
Niezły serialik. Kiedyś oglądałem go non-stop. Teraz też czasem cosik obejrzę. Nawet go lubię.
IDIOTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawo za rozbudowaną wypowiedź. Jeżeli Młoda jest idiotką bo ma inny gust filmowy niż ty(sic) to jakim rzeczownikiem mam ciebie określić malena93? Chyba na głowe upadłaś pisząc takie posty, objawia na się tutaj kretynizm 14 latki, która ogląda ten pseudokryminalny amerykański chłam z wypiekami na twarzy. Niektórzy nawet piszą tu posty do dziewczyny zwracając się do niej w rodzaju męskim. Brawo naprawde wysoki jest poziom fanów tego serialu sądząc po waszych postach.
Bezlitośnie zrugaliście dziewczyne bo ma inny gust, tylko wam pogratulować.
"wracaj do tych swoich anime"- co ci sie nie podoba w anime? Moim zdaniem większość bije na głowe fabularnie jak i jakościowo JAG. Zapewne oglądałeś w życiu tylko pokemony i na ich podstawie wyrobiłeś sobie takie, a nie inne zdanie, skoro tak to dyskusja z tobą nie ma najmniejszego sensu, szkoda na to czasu.