Moim zdaniem świetny film, o stokroć lepszy niż Indiana Jones i pozostałe filmy przygodowe, brawo dla twórców ! Wiecej takich filmów !!!
Ej, troll...? To chyba najgorszy film (miniserial), jaki w życiu widziałam, licząc "Księżyc w nowiu". Scenariusz leży tak bardzo, że ja leżę razem z nim. Ze śmiechu. Aktorstwo też naprawdę, no na najwyższym poziomie podziemia...
Dla mnie 8/10. Bardzo ciekawa fabula, dobra obsada i gra aktorska, fajne poczucie humoru. Natomiast co do wad, to czasami irytowalo mnie zachowanie sie glownego bohatera, ale to nie zmienia faktu, ze ten miniserial mi sie podobal. Pozdrawiam ;)
Niestety muszę się zgodzić. Jack Hunter (przynajmniej pierwsza część, bo tą obejrzałem w całości) wypada bledziutko np. przy "Poszukiwaczach Zaginionej Arki". Porównania nie ma tutaj w ogóle (już nawet "Tomb Raider" 100 razy lepszy niż Jack Hunter). Musiałbym obejrzeć dwie pozostałe części, ale po wczorajszym seansie w Telewizji Puls mam na to niewielką ochotę... choć pewnie z ciekawości obejrzę.