sama nie wiem czego sie spodziewałam, ale chyba jakiejś super laski na którą tylko sie spojrzy i powiesz na na pewno ona, takiej która wyróżnia sie z tłumu, no nie wiem ale nie takiej. Nie mówie że jest brzydka ale tyle lat czekania by dowiedzieć sie kto to bedzie a oni dają przeciętną dziewczynke, spodziewałam się wiecej
Masz rację, dla mnie jest super 8/10 w skali Barneya. P.S. podajcie mi jej imię i nazwisko bym mógł wyszukać więcej jej fotek ... wiecie jakich.
Tez to zauważyłam! Szczerze mówiąc, mocno sie zawiodłam, myślałam, że to będzie jakaś super laska, a tu no..
Ale mam nadzieje, że dużo zyska kiedy bardziej ją poznamy:)
ja również spodziewałam się zupełnie czegoś innego. Wciąż mam cichą nadzieję, że to nie ona zostanie matką Ted'a dzieci, bo już nie raz w tym serialu bywało tak, że sytuacja zmieniała się całkowicie. Naprawdę wyjątkowo się zawiodłam po ośmiu sezonach oczekiwania..
ostatni odcinek 8 serii, chyba ostatnia minuta, kolejka po bilet do Chicago, stała tam z żółtą parasolką. To było dosłownie kilka sekund.
Skoro miała żółtą parasolkę i ma występować w każdym odcinku to raczej nie będzie to jakaś mało znacząca osoba. Dodatkowo w przyszłym sezonie mieliśmy poznać żonę Teda i okoliczności w jakich się poznali.
Stąd, że od x czasu wiemy, że przyszła żona Teda ma tę żółtą parasolkę, przez cały czas była obok (była współlokatorką jednej z dziewczyn Teda) i wiemy, że poznamy ją na ślubie. Dodatkowo specjalnie ją nam pokazują po stopach, parasolu, na stacji bodajże w pierwszym odcinku 8 sezonu jak nadchodzi kiedy Ted czeka na peronie i zamęcza starszą Panią opowieściami. Wszystko na to wskazuje. :)
Ładna jest, taka dziewczęca zresztą wolę ją od jakiejś cycatej blondynki, nie wiem, chyba do Teda taka dziewczyna pasuje.
Pasuję idealnie i prawdą jest to, że takie właśnie dziewczyny nadają się na matki naszych przyszłych dzieci, a nie właśnie "cycate blondyny", które pojawiają się w naszym życiu jako chwilowe epizody.
eee, wszystko to stereotypy, to już jak laska się urodziła z dużymi cyckami i blond włosami i do tego jest ładna to ma być epizodem i nie może być matką? Nawet te dziewczyny, które mają tylko tipsy w głowie są matkami ;)
Postać blondyny z dużymi cycami jest uogólnieniem pewnego typu kobiet dla których najważniejsze są kasa i rozrywka. Tymi "blondynami": mogą być też brunetki czy kobiety o małych piersiach. Tu nie chodzi o wygląd tylko typ kobiet,mam nadzieje, że teraz mnie dobrze zrozumiałaś.:) pozdrawiam