PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208859
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

sama nie wiem czego sie spodziewałam, ale chyba jakiejś super laski na którą tylko sie spojrzy i powiesz na na pewno ona, takiej która wyróżnia sie z tłumu, no nie wiem ale nie takiej. Nie mówie że jest brzydka ale tyle lat czekania by dowiedzieć sie kto to bedzie a oni dają przeciętną dziewczynke, spodziewałam się wiecej

kin_sarmatia

jest 'tedowata' czego chciec wiecej

kin_sarmatia

Ładna jest, zwłaszcza oczy.

kin_sarmatia

Według mnie ma to coś czego nie ma cała reszta super lasek.

kin_sarmatia

Masz rację, dla mnie jest super 8/10 w skali Barneya. P.S. podajcie mi jej imię i nazwisko bym mógł wyszukać więcej jej fotek ... wiecie jakich.

ja547523

to Cristin Milioti ;)

kin_sarmatia

Jak dla mnie to jest ona połączeniem twarzy Lilly i fryzury Robin :)

hashman

Tez to zauważyłam! Szczerze mówiąc, mocno sie zawiodłam, myślałam, że to będzie jakaś super laska, a tu no..
Ale mam nadzieje, że dużo zyska kiedy bardziej ją poznamy:)

kin_sarmatia

ja również spodziewałam się zupełnie czegoś innego. Wciąż mam cichą nadzieję, że to nie ona zostanie matką Ted'a dzieci, bo już nie raz w tym serialu bywało tak, że sytuacja zmieniała się całkowicie. Naprawdę wyjątkowo się zawiodłam po ośmiu sezonach oczekiwania..

ceglakarolina

A to pokazano w 8 serii tą matke ? Kiedy ?

ostatni odcinek 8 serii, chyba ostatnia minuta, kolejka po bilet do Chicago, stała tam z żółtą parasolką. To było dosłownie kilka sekund.

hashman

ale skąd wiadomo na pewno ze to ona

Bo ta aktora ma stały etat w kolejnym sezonie.

Notorious Gomez

i to ma znaczyć że ma być matką ?

Skoro miała żółtą parasolkę i ma występować w każdym odcinku to raczej nie będzie to jakaś mało znacząca osoba. Dodatkowo w przyszłym sezonie mieliśmy poznać żonę Teda i okoliczności w jakich się poznali.

Stąd, że od x czasu wiemy, że przyszła żona Teda ma tę żółtą parasolkę, przez cały czas była obok (była współlokatorką jednej z dziewczyn Teda) i wiemy, że poznamy ją na ślubie. Dodatkowo specjalnie ją nam pokazują po stopach, parasolu, na stacji bodajże w pierwszym odcinku 8 sezonu jak nadchodzi kiedy Ted czeka na peronie i zamęcza starszą Panią opowieściami. Wszystko na to wskazuje. :)

kin_sarmatia

Ładna jest, taka dziewczęca zresztą wolę ją od jakiejś cycatej blondynki, nie wiem, chyba do Teda taka dziewczyna pasuje.

Pasuję idealnie i prawdą jest to, że takie właśnie dziewczyny nadają się na matki naszych przyszłych dzieci, a nie właśnie "cycate blondyny", które pojawiają się w naszym życiu jako chwilowe epizody.

Notorious Gomez

dokładnie.

Notorious Gomez

eee, wszystko to stereotypy, to już jak laska się urodziła z dużymi cyckami i blond włosami i do tego jest ładna to ma być epizodem i nie może być matką? Nawet te dziewczyny, które mają tylko tipsy w głowie są matkami ;)

carolotta

Postać blondyny z dużymi cycami jest uogólnieniem pewnego typu kobiet dla których najważniejsze są kasa i rozrywka. Tymi "blondynami": mogą być też brunetki czy kobiety o małych piersiach. Tu nie chodzi o wygląd tylko typ kobiet,mam nadzieje, że teraz mnie dobrze zrozumiałaś.:) pozdrawiam