PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 208 tys. ocen
8,0 10 1 208469
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Czyli sezony PO 8 bez niego, lub koniec HIMYM. http://www.comedycentral.pl/news/marshal-
odchodzi-z-jpwm/
Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 9
Sancerree

Ja myślę, że sezon 8 będzie ostatnim HIMYM. W końcu Ted poznaje matkę swoich dzieci na ślubie Barneya i Robin, który jest pokazany w finałowym odcinku :c

sisi0077

Nie jest powiedziane, że to jest ślub Baryneya i Robin. A nawet jeśli tak to nie wiem czy jeden sezon starczy, żeby pokazać jak Barney i Robin znowu się zeszli (mam nadzieje ze tak nie będzie) bo przecież na koncu sezonu Barney oświadcza się Quinn. No i jeszcze Ted i Victoria..

ocenił(a) serial na 10
Sancerree

Jest pokazane zaraz po tym jak Barney z Quinn mówią Robin, Marshalowi i Lily, że są zaręczeni. Ted wchodzi do pokoju i mówi coś w stylu 'Wołała mnie Pani Młoda?' i pokazują Robin w białej sukni :). A ja właśnie chciałam żeby się zeszli :)

groszowaAG

No dobrze, ale to nic nie znaczy. Nie takich sztuczek się używa, żeby zmylić widza. To może być Robin przymierzająca czyjąś suknie, lub Ted który ma obsesje i widzi wszystkich w sukniach, lub dwa inne śluby, lub podwójny ślub :D Mnie już to zmęczyło szczerze powiedziawszy. Nie lubię postaci Robin. A B i Q mi pasują.