PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Pamiętacie ją , była kiedyś w jednym ze starszych odc. , mogła się od tego czasu zmienić i
Ted jej nie poznał kiedy siedziała na sali przy jego omyłkowym wykładzie na ekonomii,
jeżeli matka dzieci Teda była już w serialu to ona najbardziej pasuje, bo wtedy wyjśnia to
pokrewieństwo(ciocia Robin)

sydney1605

Ona miała 16 lat jak Ted miał ponad 30. :)
Zauważ, że o M+L Ted mówi również ciocia i wujek.

sydney1605

Przecież Ted ma poznać matkę dopiero na weselu Barneya.

sydney1605

Wiemy, że ''matka'' będzie sporo młodsza od Teda. Zdarzenia w tym serialu są często pomieszane chronologicznie, ja też rozważam taką możliwość. Jak siostra Robin była w NY to była zbyt młoda by mógł widzieć ją jako ''matkę''. Przecież Ted nic więcej nie zdradza aby zanim dojdzie do sedna opowiedzieć wszystko na około. Możliwe, że to ona, ale nie zdziwię się jak w końcu zrobią z niej zupełnie obcą osobę.

wikiw99

A co powiecie na przyrodnią siostrą Barneya? W jednym z odcinków jego ojciec mówił że ma córkę która studiuje. Wyjaśniło by to pokrewieństwo ( wujek Barney i ciocia Robin ) oraz spotkanie jej przez Teda na weselu.

bracho17

też to rozważałam, pamiętam Barney jej nie chciał chyba poznać coś takiego

bracho17

nie wiesz o której i na jakim kanale ma być, napisałabym smska siostrze może jak nie jest w pracy to by obejrzała, no chyba, że już za późno